Dāsnais japāņu miljardieris meklē mīļoto sievieti (18)

Sola aizvest uz Mēnesi
TVNET/BBC
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Reuters/ScanPix

Japāņu miljardieris Jusaku Maedzava meklē "dzīvesbiedreni", kura pievienosies viņam pirmajā "Space X" lidojumā uz Mēnesi.

44 gadus vecais modes magnāts būs pirmais civilais pasažieris, kurš "Starship" raķetē aplidos apkārt Mēnesim. Ceļojums plānots 2023.gadā. Tas būs cilvēku pirmais ceļojums uz Mēnesi kopš 1972.gada.

Maedzava paziņojis, ka vēloties to piedzīvot kopā ar "īpašu" sievieti.

Nesen beidzās uzņēmēja attiecības ar 27 gadus veco aktrisi Ajami Goriki. 

Tagad Maedzava aicinājis interesentes pieteikties viņa mājaslapā. Kandidātēm jābūt neprecētām, vairāk nekā 20 gadus vecām, allaž pozitīvām un jāvēlas doties kosmosā.

Pieteikšanās termiņš ir 17.janvāris. Lēmums tiks pieņemts marta beigās.

"Kamēr man lēnītēm piezogas vientulības un tukšuma sajūta, es domāju tikai par vienu lietu: vēlos turpināt mīlēt vienu sievieti," raksta Maedzava. "Es vēlos atrast dzīvesbiedreni. Ar šo savu nākotnes partneri es vēlos no kosmosa kliegt par mūsu mīlestību un mieru pasaulē."

Maedzava ir ekscentrisks miljardieris, kurš savulaik bija bundzinieks pankmūzikas grupā. Pēdējā laikā viņš piesaistījis uzmanību ar neparastām akcijām sociālajos tīklos.

Šomēnes Maedzava solīja dāsnas naudas balvas nejauši izvēlētiem cilvēkiem, kuri būs dalījušies ar viņa tvītiem.

Maedzava ir japāņu apģērbu interneta veikala "Zozo Inc" dibinātājs. Tiek uzskatīts, ka viņa personīgā bagātība ir ap trīs miljardiem ASV dolāru, ko viņš bieži tērē mākslas darbu iegādei.

Komentāri (18)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu