Centrāltirgū joprojām spieto nelegālo cigarešu tirgoņi (14)

CopyLinkedIn Draugiem X
Centrāltirgus.
Centrāltirgus. Foto: Gints Bāliņš/TVNET

Daļa būdiņu Centrāltirgū jau nojauktas, bet daļa vēl palikusi. Kā vēsta TV3 ziņas, atlikušo namiņu nojaukšana jāsaskaņo būvvaldē.

 “Šīm būvēm ir dažāds juridiskais statuss. Pirmajā posmā nojauktas būves, kurām nebija absolūti nekādas dokumentācijas, otrajā kārtā tiks jauktas tās, kurām ir dokumentācija un ir pamats veidot nojaukšanas dokumentāciju,” saka “Rīgas centrāltirgus” valdes priekšsēdētājs Artis Druvinieks.

Tirgus direktors uzsver, ka darbi atsāksies februārī un būdām būtu jābūt nojauktām līdz martam. 

Ap pusnojauktajām būdām aizvien spieto cigarešu tirgoņi. No 14. līdz 27. janvārim Valsts policijā  (VP) noformēti 16 administratīvā pārkāpuma protokoli par nelikumīgu cigarešu glabāšanu nelielos apmēros Rīgas Centrāltirgū. Četros gadījumos ir atrasta bezsaimnieka manta – nelegālās cigaretes­ – , par ko arī ir noformēts protokols.

“Kopumā Valsts policijas amatpersonas norādītajā laika periodā no aprites ir izņēmušas 24 979 nelegālās cigaretes. Personas nelegālās cigaretes nelielā daudzumā glabā pie sevis. Pārsvarā personas uzturas nelielos ”bariņos” un vienā vietā,” norāda Valsts policijas pārstāve Elīna Priedīte.

Valsts policija uzsver, ka arī turpmāk veiks preventīvos pasākumus nelegālo akcīzes preču apkarošanas jomā Rīgas Centrāltirgū.

Komentāri (14)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu