Koronavīrusa dēļ problēmas piedzīvo pasaulē populārs alus zīmols (12)

TVNET | FINANCENET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: EPA/Scanpix

Jaunajam koronavīrusam ir arī upuri biznesa vidē – viens no pasaulē zināmākajiem alus zīmoliem “Corona”, vēsta aģentūra “Bloomberg”.

Tieši alus ar zīmolu “Corona” ir kļuvis par dažādu interneta “mīmu” un humora video galveno objektu. Tas notiek laikā, kad koronavīrusa saslimšanas gadījumu skaits visā pasaulē turpina pieaugt.

Tiek norādīts, ka meksikāņu alus “Corona” pašlaik piedzīvo būtisku kritumu pārdošanas rādītājos. Šīs nedēļas laikā “Corona” akciju vērtība biržā ir kritusies par desmito daļu, bet patērētāju vidū ar alu “Corona” ir negatīvas asociācijas – pašlaik 75% patērētāju ASV ir negatīvas asociācijas ar šo alus zīmolu. Tāpat arī interneta meklētājā “Google” arvien izplatītāks ir kļuvis meklējums kā “alus “Corona” vīruss”.

Zīmola “Corona” nosaukums ir cēlies no Saules riņķa, kas ir daļa no Saules atmosfēras, un tam nav nekādas saistības ar vīrusu. Tas ASV ir trešais populārākais alus, kā arī - “Corona” ir viens no populārākajiem alus zīmoliem pasaulē.

Tiesa, biznesa analītiķi lēš, ka “Corona” pārdošanas rezultāti varētu uzlaboties vasarā, kad sāksies atvaļinājumu sezona.

Komentāri (12)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu