Vadītāju nākotnes izaicinājumi – konferencē “Cilvēkfaktors” 13. martā

TVNET | FINANCENET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

13. martā Cēsīs, Vidzemes koncertzālē “Cēsis” norisināsies nākotnes izaicinājumu konference “Cilvēkfaktors”. Tajā pulcēsies augstākā līmeņa vadītāji, personāla un komunikācijas vadītāji kā arī citi interesenti no visas Latvijas, lai kopīgi spriestu par uzņēmumos gaidāmajām pārmaiņām, kuras tuvākajā nākotnē ieviesīs digitalizācija un jaunas menedžmenta metodes. 

Kā informē konferences organizatori, 17 lektori dalīsies pieredzē ne vien par darbu nākotnē, bet arī par sevis optimizāciju, darbavietas nozīmi produktivitātē, sastrādāšanos, stratēģisku lēmumu veidošanu, kolēģu pieņemšanu un citām tēmām, kuras apvienotas trīs tēmu blokos – vadīšana, darīšana un ekosistēma.

Kā lektori uzstāsies 17 uzņēmumu vadītāji, līderi, biznesa un apzinātības treneri, to vidū Ilze Rassa (komunikācijas arhitekte, personīgā zīmola meistare), Andrejs Vasiļjevs (Tilde valdes priekšsēdētājs), Linda Saulīte (aģentūru grupu Dentsu Aegis Network vadītāja un Triviums vadības trenere), Georgijs Buklovskis (biznesa treneris), Guna Eglīte (IKEA Latvija darbinieku apmācību un attīstību speciāliste), Viesturs Celmiņš (pilsētplānotājs), Dagnija Lejiņa (Digital Freedom Festival, Oratore un Lejiņa & Šleiers vadītāja), Mārtiņš Martinsons (FranklinCovey izveidotājs un vadītājs Latvijā), Indra Majore-Dūšele (Apzinātības trenere, psiholoģe, deju un kustības terapeite), Iveta Apine (uzņēmumu konsultante, vadības koučs), Marija Ābeltiņa (kognitīvi biheiviorālā psihoterapeite), Elmārs Ronalds Tannis (Pica Lulū līdzīpašnieks un šovpavārs) u.c.

Organizatori atklāj: “Konferences dienā sniedzam vadītājiem iespēju apzināti fokusēties uz pašu vērtīgāko resursu – cilvēkiem, kuru izaugsme, iesaiste un labklājība nodrošinās organizācijas izaugsmi. Īpašu lomu konferencē esam pievērsuši praktiskiem piemēriem un noderīgām zināšanām, kas neprasa lielus resursus, bet apņēmību ieviest jauninājumus un iedrošināt darbiniekus pārmaiņām.”

Uzzināt papildu informāciju par konferenci un reģistrēties tai iespējams konferences mājaslapā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu