Auto Ķengaragā iznīcina pieturas nojumi; labi, ka pieturā nebija cilvēku (3)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Maskavas un Ķengaraga ielas krustojums ir autobraucēju vidū bēdīgi slavena vieta, kur ik pa laikam var redzēt lielākas vai mazākas autoavārijas sekas.  Tieši krustojumā trešdienas priekšpusdienā sadūrās Opel un Citroen markas automašīnas, un sadursmē cieta vairāki cilvēki, ziņo raidījums Degpunktā.

Kā stāsta Citroen vadītājs, viņš veicis labo pagriezienu uz Ķengaraga ielu un, izbraucot uz galvenā ceļa, bijis ļoti piesardzīgs. No "zemu lidojošā" Opel gan izvairīties nav bijis iespējams, turklāt tas pāri krustojumam braucis pie aizliedzošā, sarkanā signāla. Opel vadītājs gan apgalvo, ka braucis pie zaļā.

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Sieviete, kas atradās Opel priekšējā pasažiera sēdeklī, skaidro, ka viņiem sācis mirgot zaļais, viņi braukuši pa savu joslu, kad pēkšņi kāds auto viņu priekšā stāvējis pa vidu un sācis griezties pa labi. 

"Mašīna stāvēja pa vidu un tad nogriezās. Es vienkārši ieraudzīju sarkanu plankumu sev priekšā un viss," tā Irina. 

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

"Iedegās dzeltenais, es apstājos. Iedegās sarkanais. Cilvēciņš ar sarkano mašīnu [Citroen] līda ārā no luksofora, un tas kā gāja nebremzējot... Bija tikai tāds belziens liels, un ieskrēja pieturā," notikušo tikmēr atceras aculiecinieks Uldis.

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Lai vai kā, pēc sadursmes Opel ietriecās tuvējā sabiedriskā transporta pieturas nojumē, taču tikai laimīgā kārtā šis incidents nekļuva par traģēdiju, jo nojumē tajā brīdī neviena nebija. Vienīgais cilvēks, kas atradās tuvumā, paspēja palēkt malā, tādēļ nelielas traumas guva vien automašīnu pasažieri. Tā kā negadījumā ir cietušie, vainīgos noskaidros izmeklēšanā.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu