Šis BMW M5 paguva nobraukt tikai 11 kilometrus (9)

Ļoti, ļoti žēl
TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
BMW M5 avārija Baltimorā
BMW M5 avārija Baltimorā Foto: Facebook.com/Shahzaib Malik

Rūgtā dzīves patiesība ir tāda - kamēr viens autovadītājs ar savu spēkratu pamanās nobraukt miljoniem kilometru, citam liktenis nav tik žēlīgs un savs sapņu auto jānodod lūžņos neilgi pēc iegādes.  

Tā gadījies kādam jaudīgu un ātru auto fanam no Merilendas štata Baltimoras Savienotajās Valstīs. Tur vārdā nenosauktā persona krustojumā aizdomājās vai nepaskatījās un sadūrās ar citu spēkratu, zaudēja kontroli pār savu braucamo un ietriecās stabā.

Foto: Facebook.com/Shahzaib Malik

Visnotaļ bēdīgo situāciju vēl skarbāku padara apstāklis, ka ap 100 tūkstošiem eiro vērto BMW M5 tā vadītājs tikai neilgi pirms tam bija savācis no dīlera, bet odometra rādījums avārijas brīdī bija tikai 7 jūdzes jeb 11 pilni kilometri.  

Foto: Facebook.com/Shahzaib Malik

Lai gan M5 priekšpuse ir saburzīta kā akordeons, vadītājs šajā avārijā guva nebūtiskas traumas. Daudz nopietnāks noteikti ir psiholoģiskais kaitējums, jo sapnis par daudziem jaukiem brīžiem pie 600 zirgspēku mašīnas stūres tā arī palika neizsapņots. 

Foto: Facebook.com/Shahzaib Malik

Par BMW M5 var piebilst, ka tas ir 2020.gada modelis ar 4,4 litru V8 turbomotoru. Tas attīsta 600 ZS, 750 Nm un 2 tonnas smago sedanu līdz 100 km/h paātrina 3,4 sekundēs. Auto maksimālais ātrums standartā ir 250 km/h, bet, ja M5 uzstādīta opcionāli pieejamā M Driver's pakotne, pa autobāni var "lidot" pat ar 305 km/h.

Komentāri (9)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu