"Maxima" īslaicīgi vairākas reizes dienā durvis slēdz 15 veikaliem

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ieva Leiniša / LETA

Mazumtirgotājs "Maxima Latvija"  līdz 15 palielina to veikalu skaitu, kuri periodiski Covid-19 pandēmijā dienas laikā slēdz durvis klientu plūsmas kontrolēšanai, aģentūru LETA informēja "Maxima Latvija" komunikācijas vadītāja Liene Dupate-Ugule.

Viņa norādīja, ka īslaicīga veikalu slēgšana pircēju plūsmas kontrolei notiek Rīgā un reģionos, kā, piemēram, Rojā, Jelgavā, Liepājā, Madonā, Ādažos, Lielvārdē un Jēkabpilī. Iepriekš veikalu īslaicīga slēgšana bija 12 "Maxima" veikaliem.

"Maxima Latvija" vadītājs Viktors Troicins sacīja, ka uzņēmums regulāri seko līdzi situācijai veikalos un izvērtē iespēju nepieciešamības gadījumā vairākas reizes dienā uz īsu laiku aizvērt durvis, tādējādi ar praktisku pieeju kontrolējot cilvēku skaitu veikalā. 

"Tāpat aicinām klientus izmantot iepirkumu ratiņus, kas palīdz nodrošināt distancēšanos, un ievērot brīdinājuma uzlīmes uz grīdas un pie veikala ieejas. Jau šobrīd redzam, ka pircēju skaits vidēji samazinājies par 30%, bet "Maxima" veikalos, kas atrodas tirdzniecības centros, klientu skaits ir samazinājies pat līdz 55%," norādīja Troicins.

No 13.marta līdz 12.maijam Latvijā saistībā ar Covid-19 pandēmiju izsludināta ārkārtējā situācija, šajā laikā nosakot virkni aizliegumu ar mērķi ierobežot vīrusa izplatību. Ārkārtējās situācijas laikā ieviesti vairāki ierobežojumi tirdzniecības centru un citu veikalu apmeklēšanā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu