Sestdienas horoskops: šodien iesakāms izdejoties un lūkoties zvaigznēs!

Dienas horoskops
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Uzzini, ko sola zvaigznes!

AUNS Emocionālā atraisītība ļaus uzturēt nepiespiestu gaisotni mājās. Ja dzīvo viens, iespējams, nolemsi dienu veltīt nelielam ceļojumam ar savu auto. Ģimeniskajiem Auniem labpatiksies rosīties pa savu saimniecību.

VĒRSIS Tev var tikt piespēlēts kāds darbiņš, kurš ļaus labi nopelnīt, tāpēc nesmādēsi brīvdienu strādāšanai. Paveiktais sniegs ne tikai gandarījumu, bet arī potenciālās sadarbības nākotnē.

DVĪŅI Diena, visticamāk, paies mierīgā gaisotnē, darot tīkamas lietas. Vari droši pievērsties hobijam, doties apciemot vecākus. Uzturā izvairies lietot saldumus, labāk dod priekšroku augļiem, dabīgajām sulām.

VĒZIS Atvasītes ar savu savdabīgo pasaules uztveri var pārsteigt tevi. Bērnu izteiktie apgalvojumi sākotnēji izliksies dīvaini, taču vēlāk liks apjaust ko pavisam negaidītu. Vakaru pavadi divvientulībā ar mīļoto.

LAUVA Tavs organisms prasīs pienācīgu atpūtu gan ķermenim, gan dvēselei. Tas nozīmē, ļausi sev pienācīgi izgulēties, tad nedaudz pasportosi un vakarā iebaudīsi labu konjaku vai vīnu.

JAUNAVA Brīvdiena tavā un mājinieku izpratnē var kardināli atšķirties. Ja katrs rīkosieties pēc saviem ieskatiem, cienīsiet otra izvēli, diena paies bezrūpīgās noskaņās. Tev gandarījumu sagādās praktiski darbi.

SVARI Dienas pirmajā pusē noskaņojums būs lielisks, būsi gatavs visdažādākajiem piedzīvojumiem. Pēcpusdienā oma būs atkarīga no attiecībām ar otro pusīti. Padomā par kādu pārsteigumu partnerim.

SKORPIONS Necenties visu notiekošo analizēt, kalkulēt. Labāk paļaujies uz savu priekšnojautu un šobrīd peldi pa straumi. Mācies atslēgties no ikdienas nebūšanām un domāt gaišas, tīkamas domas.

STRĒLNIEKS Piepeši var pārņemt sajūta, ka netiec pienācīgi novērtēts ģimenē. Taču mīļotais cilvēks ātri vien spēs tevi pārliecināt par pretējo! Šodien var būt nedaudz apgrūtināta sapratne ar atvasītēm.

MEŽĀZIS Galveno uzmanību koncentrēsi otrās pusītes vajadzībām. Tas gan nekādi nenozīmē, ka aizmirsīsi par atvasītēm, taču tu viņām ļausi vairāk būt savā nodabā. Šodien iztiec bez veikala apmeklējuma.

ŪDENSVĪRS Nodarbināsi prātu ar daudzpusīgu informāciju. Proti, tiks izpētīti aktuālie interneta resursi, iegūtas ziņas ar radio vai televīzijas palīdzību. Vakarā lūkosies zvaigžņotajās debesīs un sapņosi par nākotni.

ZIVIS Vēlēsies aizmirst par materiālo pasauli, ļauties kam radošam, romantiskam. Piemērots izklaides veids varētu būt dejas brīvā dabā vai sev tīkamas mūzikas klausīšanās, fantāziju izpausme uz audekla.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu