Jaunietis ar motorolleru met izaicinājumu policistiem un zaudē (9)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Degpunktā

Darba dienas vakarā ap astoņiem policijas Pļavnieku patruļa satiksmes plūsmā pamanīja motorolleru bez gaismām un numura zīmēm. 

Caur skaļruni uzrunājot motorollera vadītāju, lai viņš apstājas, braucējs nogriezās uz gājēju ceļu un sāka bēgt. 

"Pēc neilgas pakaļdzīšanās policijas darbiniekiem tomēr izdevās panākt bēgošo motorolleristu un izturēt viņu. Arī viņš jau bija nolecis no motorollera," raidījumam Degpunktā stāsta Rīgas pašvaldības policijas Latgales pārvaldes nodaļas priekšnieks Guntis Bērziņš.

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Dzelžos saslēgtais jaunietis policistiem skaidroja, ka vienkārši braucis pa ceļu ar motorolleru, kuru viņam iedevis draugs. Tāpat motorollera vadītājs apgalvoja, ka nav lietojis neko, kas nebūtu savietojams ar transportlīdzekļa vadīšanu, un bēgt sācis tādēļ, ka motorolleram nav numuru un tas pieder kādam citam.

Uz notikuma vietu tika izsaukti Ceļu policijas darbinieki un tad, veicot rūpīgāku pārmeklēšanu, arī tika atrasts bēgšanas iemesls - neliels polietilēna maisiņš ar aizliegtām vielām.

Nedaudz vēlāk 20 gadus vecā persona tika nogādāta arī ekspertīžu centrā, lai pārbaudītu, vai jaunietis nav lietojis narkotiskās vielas.

Komentāri (9)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu