"airBaltic" atsāk lidojumus uz Hamburgu un Berlīni (10)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ieva Leiniša/LETA

Latvijas nacionālā lidsabiedrība "airBaltic" ar Satiksmes ministrijas speciālo atļauju šodien, 1. jūnijā, atsāks lidojumus no Rīgas uz Hamburgu un Berlīni, liecina informācija ministrijas mājaslapā. 

Reiss uz Hamburgu tiks veikts pirmdienās, trešdienās, piektdienās un svētdienās. Savukārt uz Berlīni - katru nedēļas dienu, izņemot sestdienas.

Jau ziņots, ka "airBaltic" ar Satiksmes ministrijas atļauju no 18.maija līdz 9.jūnijam katru dienu veic tiešos lidojumus turp un atpakaļ uz Frankfurti un Oslo. Aviokompānija veic arī lidojumus uz Tallinu un Viļņu. No 25.maija "airBaltic" atsākusi arī tiešos lidojumus no Rīgas uz Amsterdamu, Helsinkiem un Minheni.

Savukārt no 8.jūnija "airBaltic" atsāks lidojumus uz Vīni, bet no 9.jūnija - uz Diseldorfu.

"airBaltic" izpilddirektors Martins Gauss norādīja, ka lidsabiedrība "atgriežas ar noteiktu mērķi saglabāt pozīcijas reģionā".

"Ņemot vērā mūsu fokusu uz vienotu "Airbus A220-300" floti, mēs esam labā pozīcijā, atsākot lidojumus," atkārtoti pauda Gauss.

Viņš arī atgādināja, ka lidojumos visi pasažieri ir nodrošināti ar sejas masku un dezinfekcijas salvetēm.

Lidsabiedrībā uzsvēra, ka pasažieriem pirms ceļojuma ir jāpārbauda ceļojuma noteikumus un lidostu ierobežojumus oficiālajās vietnēs vai vietējās vēstniecībās. Noteikumi strauji mainās un atšķiras dažādās valstīs, tāpēc "airBaltic" aicina pasažieriem pārliecinieties, ka viņi ir iepazinušies ar jaunāko informāciju.

"airBaltic" auditētais apgrozījums pagājušajā gadā bija 503,281 miljons eiro, kas ir par 23,1% vairāk nekā 2018.gadā, taču kompānija cieta zaudējumus 7,729 miljonu eiro apmērā pretstatā peļņai gadu iepriekš. Aviokompānija prognozē, ka šogad tās apgrozījums būs mazāks nekā 200 miljoni eiro.

Latvijas valstij pieder 80,05% "airBaltic" akciju, bet finanšu investoram, Dānijas uzņēmējam Larsam Tūsenam piederošajam "Aircraft Leasing 1" - gandrīz 20% akciju.

Komentāri (10)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu