"airBaltic" atsāk lidojumus no Rīgas uz Parīzi un Diseldorfu

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas nacionālā lidsabiedrība "airBaltic", pēc visu nepieciešamo atļauju saņemšanas, šodien atsāks tiešos lidojumus no Rīgas uz Parīzi un Diseldorfu, informēja lidsabiedrības pārstāve Alise Briede. 

Lidojumus uz Parīzi paredzēts veikt trīs līdz septiņas reizes nedēļā, bet lidojumus uz Diseldorfu - četras reizes nedēļā. 

"airBaltic" izpilddirektors Martins Gauss norādīja, ka aviokompānija turpina pakāpeniski pievienot maršruta kartei jaunus galamērķus.

Tāpat kompānijā atzīmēja, ka "airBaltic" sadarbojas ar atbildīgajām institūcijām, sekojot līdzi situācijai, kā arī ir elastīga, lai vajadzības gadījumā pielāgotu lidojumu grafiku.

Pasažieriem pirms ceļojuma ir jāpārbauda jaunākie ceļojuma noteikumi un lidostu ierobežojumi oficiālajās vietnēs vai vietējās vēstniecībās.

Pašreiz "airBaltic" veic tiešos lidojumus no Rīgas uz Tallinu, Viļņu, Oslo, Frankfurti, Amsterdamu, Helsinkiem, Minheni, Berlīni un Hamburgu. Turklāt "airBaltic" piedāvā vairākus tiešos lidojumus no Tallinas un Viļņas.

Jau ziņots, ka "airBaltic" auditētais apgrozījums pagājušajā gadā bija 503,281 miljons eiro, kas ir par 23,1% vairāk nekā 2018.gadā, taču kompānija cieta zaudējumus 7,729 miljonu eiro apmērā pretstatā peļņai gadu iepriekš. Aviokompānija prognozē, ka šogad tās apgrozījums būs mazāks nekā 200 miljoni eiro.

Latvijas valstij pieder 80,05% "airBaltic" akciju, bet finanšu investoram, Dānijas uzņēmējam Larsam Tūsenam piederošajam "Aircraft Leasing 1" - gandrīz 20% akciju.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu