Reibums aizmiglo skatu: autovadītāja ar pievilktu stāvbremzi "pielido" pie Brīvības pieminekļa (8)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Īsi pēc vieniem naktī pie Brīvības pieminekļa esošās policijas patruļas darbiniekiem izbrīnā iepletušās acis, kad negaidīti laukumā, kur atļauta vien gājēju kustība, iestūrējis kāds auto nomas braucamrīks.

"Pamanot šo transportlīdzekli, policijas darbinieki ieslēdza zilās gaismas un devās automašīnas virzienā. Pamanot darbiniekus, mašīna tika apturēta, no vadītāja puses izkāpa sieviete, apgāja apkārt mašīnai, no kuras tad izkāpa vīrietis, un centās ieņemt pasažiera vietu," raidījumam Degpunktā stāsta RPP OVDUP galvenais inspektors Igors Liberts.

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Tomēr šie centieni vēl ko glābt nav vainagojušies panākumiem, drīz vien jaunā sieviete lūgta uzrādīt dokumentus. Pie viena policists norādīja uz faktu, ka sieviete, visticamāk, braukusi ar pievilktu stāvbremzi, uz ko norādījuši arī dūmi un sviluma smaka no automobiļa aizmugures.

"Sievietes uzvedība radīja aizdomas, ka viņa ir alkohola reibumā. Ņemot vērā, ka šis pārkāpums ir Valsts policijas kompetencē, uz notikuma vietu izsaukta Valsts policijas Ceļu policija," - tā Liberts.

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Drīz vien gaismā nāca patiesība par sievietes neuzmanības iemeslu – viņa Brīvības pieminekļa laukumu nepamanīja, jo skatu bija aizmiglojis alkohols. Kādas būs nepārdomātā brauciena sekas? 1,32 promiļu reibums nozīmē ne tikai 5 dienas aiz restēm un brangu naudas sodu, bet arī šķiršanos no autovadītāja apliecības uz diviem gadiem.

Komentāri (8)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu