Pamatīgi iedzēris vīrietis ar svešu auto sarīko jandāliņu Bruņinieku ielā (4)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Ilgāk nekā stundu pilnībā paralizēta satiksme Bruņinieku, Valmieras un Avotu ielās, sasistas automašīnas, bojāts asfalta segums un sadragāts stāvvietas apmaksas automāts – tik iespaidīgi beidzās kāda smagi iereibuša vīrieša izbrauciens ar svešu auto.

Neilgi pēc avārijas pie Bruņinieku ielas 111. nama atsteidzās glābēji, mediķi un ceļu policisti. Likumsargi neapdomīgo vadītāju veiksmīgi aizturēja. Izrādījās, ka vīrietis nemaz nebija braucamrīka saimnieks un pie Dodge stūres viņš tika, maldinot īsto īpašnieku.

“Tas bija mans kaimiņš, es ar viņu runāju par dzinējiem. Es aizgāju uz stāvvietu pārbaudīt savu mašīnu. Es pacēlu motora pārsegu, parādīju viņam. Es domāju, ka viņš varēs man palīdzēt saistībā ar to, kas man jādara ar barošanas bloku, ar drošinātājiem. Es domāju, ka viņš man varēs kaut ko ieteikt. Bet viņš pēkšņi paņēma un uzsāka braukšanu. Es pats biju mašīnā, gribēju viņu apturēt, bet nevarēju, man taču nav otru pedāļu, pedāļi ir viņam. Izņemot to, ka kliegt ”apstājies”, es neko nevarēju izdarīt,” saka Dodge automašīnas īpašnieks Henrijs.

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Vadītājs nekur tālu netika - nobrauca dažus metrus, zaudēja kontroli pār spēkratu, aizķēra ceļmalā novietotu vieglo automašīnu ”Škoda” un apgāzās.

Notikuma vieta pirms avārijas
Notikuma vieta pirms avārijas Foto: Google Maps

“Kad automašīna apgāzās, viņš uzkrita man virsū. Bija panikā, kāpu ārā no mašīnas, kliedzu. Bet es tur vairs neko nevarēju izdarīt. Esmu šokā, godīgi, šokā. Vienkārši paņemt, iekāpt, iedarbināt, uzsākt braukšanu. Bez manas atļaujas, esmu šokā,” saka Dodge īpašnieks.

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Notikuma vietā ceļa braucamo daļu sakārtoja valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta vīri, viņi arī uzlika avarējušo Dodge atpakaļ uz riteņiem. Šobrīd likumsargi jau ir noskaidrojuši vainīgā identitāti un apstiprinājuši, ka auto stūrēts reibumā. Visticamāk, Henrija un viņa paziņas draudzīgās attiecības nu ir galā. Turklāt vīrietim vēl būs jādomā, kā piedzīt no vaininieka zaudējumus.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu