Pārdošanā nonākusi klasiska BMW kupeja faktiski bez nobraukuma

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
BMW 633 CSi
BMW 633 CSi Foto: www.sportwagen-teiber.de

Vācijā tagad iegādājams pirms daudziem gadiem būvēts, taču pēc skata jauns sestās sērijas BMW, kurš savā garajā mūžā paguvis nobraukt tikai 1645 kilometrus.

1979.gadā ražotā auto stāsts ir savā ziņā traģisks. To sākotnēji iegādājās Coca Cola pārstāvis Spānijā, kurš dzīvoja Malagā. Uz turieni nogādātais auto lielāko daļu laika pavadīja jaunā saimnieka garāžā, jo, ja neskaita dažus izbraucienus, mašīnas pirmreizējā reģistrācija veikta tikai 1983.gadā.

Neilgi pēc tam mašīnas saimnieku pievarēja smaga slimība un viņš nomira, bet sieva automobili trīs desmitgades noturēja garāžā, tikai laiku pa laikam iedarbinot dzinēju.

2015.gadā saslima arī atraitne, un viņas ģimene saņēma uzdevumu BMW 633 CSi kupeju (E24) pārdot. Tajā brīdī mašīnas odometra rādījums bija tikai 879 km.

Foto: www.sportwagen-teiber.de

Kopš tā laika automobilim veiktas neskaitāmas pārbaudes, laika zoba nospiedumu izslīpēšana un pēdējā vērtējumā tas atzīts par izcilu eksemplāru, kam droši atrastos vieta muzejā.

Līdz muzejam auto nenonāca, bet līdz Vācijai gan. Tur to iegādājās kāds entuziasts, kurš ar to kopš 2018.gada nobraucis vien dažus simtus kilometru un tagad to pārdod. Par 97 000 eiro! Nav maz par vairāk nekā 40 gadus vecu auto, turklāt par tādu summu var dabūt arī jaunu 8.sērijas BMW. Toties moderna auto pircējam nebūs 1979.gada instrumentu komplekts, brošūras no tās ēras un citas "dāvaniņas".

Foto: www.sportwagen-teiber.de
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu