Kāpēc Keita brīdināja princi Hariju, lai nesteidzas precēties ar Meganu? (5)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: SIPA

To, ka britu karaliskā ģimene jau sākotnēji bija nobažījusies par prinča Harija laulībām ar Meganu, vēsta arī Kembridžas hercogienes Ketrīnas pārlieku uzmanīgā un aukstā attieksme pret jaunpienācēju ģimenē. 

Grāmatā «Royal At War», kura tikusi šodien publicēta Kindle, tās autori - žurnālisti Dilans Hovards un Andijs Tillets raksta, ka Ketrīna vairākkārt runājusi ar princi Hariju pirms viņa kāzām ar Meganu Mārklu. 

Prinča Harija brāļa sieva mudinājusi princi pārdomāt šo soli un rīkoties apdomīgi, jo Meganas integrācijai ģimenē vajadzēs daudz laika, rūpes un uzmanību. 

«Viņa maigi Harijam atgādināja, ka viņš ir kopā ar cilvēku ar pavisam citu dzīvi, pagātni un karjeru un viņu integrācijai būs vajadzīgs laiks, rūpes un uzmanība,» raksta grāmatas autori.

Foto: Reuters/ScanPix

Saseksas hercogs, kurš 2018. gada maijā apprecējās ar bijušo amerikāņu aktrisi, baudīja ciešas attiecības ar Kembridžas hercogieni, kopš brālis Viljams viņu iepazīstināja ar karaļnama ģimeni. 

Viņš Keitu nereti dēvēja par «lielo māsu», kādas viņam nekad nav bijis. 

Foto: Reuters

Tāpat kā ar vairumu karaliskās ģimenes pārstāvju, pēc prinča pārcelšanās uz Losandželosu kopā ar savu jauno ģimeni arī viņu attiecības kļuva vēsas. 

«Royals at War» grāmatā minēts, ka princis Viljams, kad bija notikusi oficiālā iepazīstināšana ar Meganu, brālim bija pārjautājis: «Vai viņa ir īstā?»

Kā uzskata grāmatas autori, Harijs šīs patiesās rūpes bija pārpratis, uztverot šos jautājumus par viņa līgavas izvēles klaju noliegumu. 

Foto: AFP/LETA

Hovards un Tillets grāmatā secina: «Plaisas, kas galu galā atklājās karaliskajā ģimenē pēc Meganas ierašanās, varēja novērst, ja Harijs spētu ar vēsu prātu paskatīties uz visu no malas un saprast, ka brālis un viņa sieva tikai ģimeniski rūpējās par Harija laimi.»

Komentāri (5)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu