Piemērotākā autokosmētika laiskiem cilvēkiem (1)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Automašīnas salona tīrīšana
Automašīnas salona tīrīšana Foto: Depositphotos

Automašīnas salons prasās pēc uzkopšanas, bet kārtīgai tīrīšanai nav vaļas? Vasaru izglābs jaunākā Astonish, Armor All un Turtle Wax autokosmētika!

Vasara ir atvaļinājumu, sauļošanās un brīnumskaistu izbraukumu laiks, kad automašīnā pavadām vairāk laika nekā citkārt. Sausā laikā salonu gan daudz ātrāk pārklāj putekļi, it sevišķi, ja biežāk gadās braukt pa grants ceļiem. Karstums savukārt veicina svīšanu, tāpēc ekrāni un stikli ātrāk nekā citkārt pārklājas pirkstu nospiedumiem, ko ar parastu papīra salveti īsti nevar notīrīt. Tik skaistā laikā, protams, negribas tērēt laiku salona tīrīšanai pašu rokām, savukārt automazgātava ir tālu, un tur droši vien ir rinda. Sadarbībā ar autokosmētikas izplatītāju SIA Getz Nordic piedāvājam trīs ātrus automašīnas salona uzkopšanas veidus - atkarībā no pašu uzcītības un salona stāvokļa.

Salvetes - ātri, kompakti un "bez pēdām"

Ja iedziļināšanās paneļa tīrītāju veidos, tilpumos un smaržās nav jūsu uzmanības cienīga, labākais un ātrākais risinājums ir tīrāmās salvetes. Parastās mitrās salvetes un lielākā daļa dezinfekcijas salvešu tomēr atstāj svītras un pēdas, tāpēc paneļa, ekrānu un pat sēdekļu tīrīšanai lietderīgākas būs speciālās autokosmētikas salvetes. Salvetēs iesūcināto tīrītāju nav iespējams pārdozēt vai izliet, un tas ir vienīgais autokosmētikas produkts, izņemot gaisa atsvaidzinātājus, ko droši var izmantot ceļā, piemēram, aši notraukt putekļus no paneļa, stāvot sastrēgumā. Zīmolam ArmorAll ir vairāku veidu salvetes, kas paredzētas dažādu virsmu un, kas svarīgāk, dažādas pakāpes netīrumu tīrīšanai.

Foto: Publicitātes foto

Paneļiem, stikliem un pat ādas sēdekļiem

Augstākas klases automašīnām labāku rezultātu nodrošina salvetes ar matētu Matt Finish efektu, kamēr lētākiem spēkratiem un traktortehnikai kabīni iespaidīgāk uzspodrina spīdīgās jeb Gloss Finish salvetes. Paneļiem paredzētās salvetes nedrīkst izmantot stūres, pārnesumkārbas sviras, pedāļu un citu vadības ierīču apstrādei, jo salvetēs esošā aktīvā viela padara virsmas slidenas. Stiklu tīrīšanai ArmorAll ražo speciālu Streak Free salvešu paraugu, kas neatstāj švīkas un atšķiras ar mazāk intensīvu piesūcinājumu. Atšķirībā no paneļa salvetēm Streak Free „jāizstrādā” līdz galam, respektīvi, salvete beigās nopulē un nosusina pašas apstrādāto virsmu. Ar ArmorAll Leather Wipes salvetēm var tīrīt arī ādas sēdekļus, bet traipiem, kas ir īpaši ieēdušies, ražotājs izlaidis salvetes ar spēcīgāku tīrošo sastāvu. Tās atpazīstamas pēc violetās etiķetes.

Dzīvniekiem draudzīgā Astonish autokosmētika

Pārtikas un citas preces vegāniem iemanto strauju popularitāti, bet vai vegāna var būt arī autokosmētika? Var, jo britu sadzīves un auto ķīmijas ražotājs Astonish saņēmis īpašu sertifikātu, kas apliecina, ka tā produkti nesatur dzīvnieku valsts izejvielas un nav kaitīgi mājdzīvniekiem. No praktiskā viedokļa Astonish ir atradums tiem auto īpašniekiem, kas iecienījuši klasisko jeb mājsaimniecības izpildījumu - šķidruma pudeli ar trigeri jeb izsmidzinātāju ar nospiežamu mēlīti. Nekādu aerosolu, salvešu vai pudeļu ar skrūvējamu korķi: cik pats izsmidzināji, tik arī ir. Astonish piedāvā četrus salona tīrīšanas līdzekļus parocīgās 750 ml pudelēs - stikliem, paneļiem, auduma un ādas apdarei. Sevišķi labas atsauksmes izpelnījies jaunākais sērijas papildinājums - Astonish Car Care Leather Cleaner.  

Foto: Publicitātes foto

Turtle Wax uzveic nepatīkamus aromātus

Salvetes un ātras iedarbības salona tīrītāji ir lieliski, ja darīšana ir tikai ar putekļiem vai nelieliem traipiem. Taču vasaras karstumā gadās arī izliet vai izbārstīt ko lipīgu. Pamatīgus nedarbus salonā prot sastrādāt arī bērni un mājdzīvnieki. Šādos gadījumos jāņem talkā "smagā artilērija". Turtle Wax Fresh Clean līdzeklis paredzēts visu tipu virsmām, turklāt veic arī gaisa atsvaidzināšanas funkciju. Ja salons nav pārlieku netīrs, respektīvi, tajā nav sen netīrītu virsmu un ieēdušos traipu, pietiek ar Power Out Odor-X smaku neitralizatoru, kas piešķir interjeram "jauna auto smaržu".

Ja problēma ir "smagāka", piemēram, jāiztīra piena produktu paliekas, jāizvēlas kas spēcīgāks. Turtle Wax Power Out tīrītāja sastāvs spēj likvidēt gan nepatīkamo smaku, gan tās avotu. Līdzeklis uzveic cigarešu, dzīvnieku, kafijas, pārtikas un citas gūti likvidējamas smakas ar ekskluzīva Odor-X tehnoloģijas palīdzību. To drīkst lietot arī uz auduma un tekstila virsām, turklāt efekts saglabājas līdz pat trīsdesmit dienām. Ir pieejams arī līdzeklis speciāli ādas apdarei.

Pretsmakas "granāta"

Odor X Eliminator & Refresher izsmidzināms uz paklājiņiem, polsterējuma un cietajām virsmām. Lai padzītu smaku no ventilācijas kanāliem, līdzeklis ar sprauslas palīdzību jāiesmidzina tieši tajos. Odor X pulverizatora iedarbība kanālos turpināsies vairākas nedēļas, atstājot jaunas automašīnas smaržu. Ekstrēmākiem gadījumiem Turtle Wax piedāvā vienreizēju aerosolu Odor-X Whole Car Blast. Šajā gadījumā atvākots aerosols vienkārši jāatstāj salonā, līdz ir tukšs, pēc tam jānogaida, līdz tā daļiņas iesūcas arī attālākos apdares nostūros, un pēc tam automašīna pamatīgi jāizvēdina. Šī operācija nebūs ne uz pusi tik ātra un vienkārša kā putekļu notraukšana ar salveti. Taču Turtle Wax salona aerosolu priekšrocība ir iedarbības ātrums un efekta saglabāšanās arī aukstā un mitrā laikā, kad tradicionālie gaisa atsvaidzinātāji nepalīdz.

Materiāls tapis sadarbībā ar Getz Nordic

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu