Līdz novembrim būs ierobežota satiksme Marijas un A.Čaka ielā

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Marijas iela Rīgā
Marijas iela Rīgā Foto: Ingars Tenis, TVNET

Saistībā ar ielas seguma atjaunošanas darbiem no šodienas līdz 18.novembrim tiks ierobežota transportlīdzekļu satiksme Marijas un Aleksandra Čaka ielā, informēja Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļā. Satiksme tiks ierobežota posmā no Merķeļa ielas līdz Pērnavas ielai.

Darbu veicējiem uzdots nodrošināt transportlīdzekļiem apbraucamo ceļu un ceļa zīmju izvietošanu, transportlīdzekļu kustības organizāciju ar satiksmes regulētājiem vai luksoforiem, kā arī iedzīvotāju un uzņēmumu, kuri atrodas minētajos ielu posmos, transportlīdzekļu piebraukšanu pie dzīvesvietas vai uzņēmuma.

Jau ziņots, ka Čaka ielas seguma atjaunošanu par 3,71 miljonu eiro veiks AS "A.C.B". Projekts paredz veikt ielas seguma atjaunošanu Marijas un Čaka ielu posmā no Merķeļa ielas līdz Pērnavas ielai.

Seguma atjaunošanas laikā brauktuvei tiks atjaunots asfaltbetona segums, ietvēm nomainīs nolietoto asfaltbetona virskārtu pret bruģakmeņiem, kā arī tiks atjaunotas brauktuves apmales, nomainītas komunikāciju aku lūkas un uzklāts jauns ceļa horizontālais apzīmējums, saglabājot līdzšinējo ielas ģeometriju.

Velojoslas izbūvi projekts neparedz. Pēc seguma atjaunošanas uz ielas plānots veikt labiekārtošanas darbus ar velostatīvu izbūvi, soliņiem un zaļās zonas labiekārtošanu, kas gan notiks tikai nākamgad. Labiekārtošanas laikā plānots iestādīt kokus, piemēram, uz Aleksandra Čaka ielas sadalošās joslas no Ērgļu ielas līdz Pērnavas ielai.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu