Divreiz ātrāks nekā atļauts: BMW vadītājs pusgadu staigās kājām (9)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Priekuļu novadā kādas automašīnas BMW vadītājs pieķerts traucamies ar ātrumu 188 kilometri stundā (km/h), informēja Valsts policijas (VP) Vidzemes reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Zane Vaskāne.

Vakar ap plkst.3.40 policisti Priekuļu novadā, veicot ikdienas satiksmes uzraudzību, uz autoceļa Cēsis-Vecpiebalga-Madona fiksēja atļautā braukšanas ātruma pārkāpumu - 2000.gadā dzimis vīrietis vadīja BMW markas automašīnu ar ātrumu 188 km/h vietā, kur atļautais maksimālais braukšanas ātrums ir 90 km/h.

Automašīnas vadītājam par šo braucienu draud naudas sods no 360 līdz 480 eiro un vadīšanas tiesību izmantošanas aizliegums uz sešiem mēnešiem, informēja Vaskāne.

Foto: Ekrānuzņēmums no video

Policija atgādina, ka atļautā braukšanas ātruma pārsniegšana samazina autovadītāja spēju laikus reaģēt uz apkārt notiekošo, tādējādi apdraudot gan paša, gan citu satiksmes dalībnieku drošību. Turklāt policija novērojusi, ka autovadītāji neņem vērā diennakts tumšo laiku, ir neuzmanīgi uz ceļiem, veic neatļautus un pat agresīvus manevrus.

Komentāri (9)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu