"Bite Latvija" sāk piedāvāt virtuālos privātos serverus

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Bite

Mobilo sakaru operators "Bite Latvija" paplašinājis koncepta "Bite One IT" integrēto pakalpojumu klāstu, biznesa klientiem sākot piedāvāt virtuālos privātos serverus, aģentūru LETA informēja "Bite Latvija" pārstāve Una Ahuna-Ozola.

Viņa norādīja, ka šogad uzņēmējdarbība ir pieredzējusi strauju digitalizācijas paātrinājumu, izmantojot informācijas un komunikācijas tehnoloģijas (IKT) risinājumus, lai, piemēram, nodrošinātu darbības nepārtrauktību, pastiprināti rūpētos par sistēmu drošību, migrētu uz attālinātu procesu vadību, attīstītos arī e-komercijas virzienā u.tml. 

Pēc Ahunas-Ozolas sacītā, tas pamudinājis attīstīt "Bite One IT" pakalpojumu klāstu, papildinot to ar virtuālo privāto serveru pakalpojumu uzņēmumiem. Tie ļauj uzņēmumiem glabāt apjomīgus datus, dažādas ikdienas darbībā nepieciešamas programmas, vienlaikus nodrošinot pieejamību tām ikvienam darbiniekiem ne vien no biroja telpām, bet arī attālināti - no mājām vai no citas valsts.

Kompānijā minēja, ka virtuālos privātos serverus šobrīd visvairāk izmanto mediju, finanšu, apdrošināšanas un mazumtirdzniecības nozaru uzņēmumi. Lielāko klientu daļu jeb 67%, kuri patlaban jau izmanto virtuālos privātos serverus, veido mazie un vidējie uzņēmumi.

"Bite One IT" virtuālie privātie serveri tiek glabāti "Bite Latvija" datu centrā Latvijā.

LETA jau ziņoja, ka "Bite Latvija" koncerna apgrozījums pērn, pēc provizoriskiem datiem, salīdzinot ar 2018.gadu, palielinājās par 6,2%, sasniedzot 114 miljonus eiro. Kompānijas auditētie pagājušā gada finanšu rezultāti pagaidām nav publiskoti.

"Bite Latvija" reģistrēta 2005.gada maijā, un tās pamatkapitāls ir 99,085 miljoni eiro. "Bite Latvija" 100% kapitāldaļas pieder "Bite Lietuva", kas ir starptautiskās aktīvu pārvaldīšanas kompānijas "Providence Equity Partners" uzņēmums.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu