Auto ietriecas baļķvedējā; cieš sieviete un bērni

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Degpunktā

Trešdien no rīta īsi pirms deviņiem uz autoceļa Jugla-Ogre, Ogres novadā,  pie pagrieziena uz kokzāģētavu ”Norupe”, notika smaga avārija, apvidus automašīnai “Honda CR-V” saduroties ar “Volvo” baļķvedēju. Smagās tehnikas vadītājs brauca ārā no kokzāģētavas puses, kas ir mazākas nozīmes ceļš, un nepalaida pa galveno ceļu braucošu “Honda”.

Šoferis stāsta, ka negadījuma cēlonis ir saistīts ar cilvēcisko faktoru, proti, viņš nav pareizi aprēķinājis šķietami tālu esošā auto ātrumu un distanci un cerēja manevru pabeigt ātrāk, ziņo Degpunktā.

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

“Viņa lielā ātrumā brauca. Jo tad, kad es ārā braucu, viņa bija tālu projām un es aprēķināju, ka es varu braukt. Bet tas bija tikai viens mirklis un viņa jau bija klāt,” stāsta kravas auto šoferis. 

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Atklājās, ka pie “Honda” stūres atradās jauna sieviete, kas ir bērniņa gaidībās. Sadursmē viņa guva ievainojumus. Mediķu palīdzība bija nepieciešama arī apvidus auto pasažieriem, diviem maziem bērniem. Notikuma vietā atbraukušie ārsti apskatījuši ģimeni un nogādājuši slimnīcā. Par laimi, gūtās traumas nebija dzīvībai bīstamas.

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Visdrīzāk, no daudz drūmāka scenārija mazuļus un vadītāju paglāba tas, ka visi mašīnā sēdošie bija piesprādzēti. Likumsargi avārijas vietā piefiksēja negadījumā iesaistīto auto atrašanās vietas un, aizvācot tos no brauktuves, atbrīvoja ceļu citiem satiksmes dalībniekiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu