Lietas, kas patiešām satrauc uzņēmējus

Forums BiSMART
TVNET | FINANCENET
CopyLinkedIn Draugiem X

Uzņēmēju noskaņojums pirms Covid-19 krīzes ir līdzīgs, kāds bija pirms 2008. - 2009. ekonomiskās krīzes. Tieši tādēļ Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera (LTRK) ir signalizējusi valdībai par uzņēmēju bažām. Pirmo reizi 14 gadu laikā eksportētāju noskaņa ir sliktāka nekā to uzņēmumu, kas darbojas vietējā tirgū. Vairāk par uzņēmējdarbībā valdošo noskaņojumu biznesa forumā BiSMART skaidroja LTRK vadītājs Aigars Rostovskis.

“Tās vēl nav beigas. Tas pat nav beigu sākums. Bet tās, iespējams, ir sākuma beigas,” - tā reiz sacīja Vinstons Čērčils.

Situācijā, kad pasaules krīze mūs kā valsti, kā uzņēmumus un kā katru indivīdu ir pārsteigusi absolūti nesagatavotus, Latvijas uzņēmēji, speciālisti, domātāji un eksperti dalījās savā pieredzē, pārdomās, prognozēs un ieteikumos.

Tāpat tika meklētas atbildes uz jautājumiem, kas patiešām interesē biznesu un katru cilvēku šajā laikā. BiSMART biznesa forumā tika meklētas atbildes arī uz sev būtiskajiem jautājumiem. Tās vēl nav beigas… Taču priekšrocības būs informētākajiem, zinošākajiem no mums.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu