Autovadītājas nedienas pie lielveikala - iebraucot stāvvietā, pārsit mašīnas karteri (2)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Otrdienas rītā kāda sieviete pēc bērnu nogādāšanas bērnudārzā devās uz lielveikalu Stirnu ielā, taču līdz pirkumiem tā arī netika.  

Kā vēsta raidījums Degpunktā, Ūnijas un Stirnu ielas krustojumā, veicot kreiso pagriezienu, kundzes spēkrats burtiski “uzsēdās” uz kādas kanalizācijas akas vāka un deformēta asfalta seguma.

Mašīna nobrauca vēl 150 metrus, pielejot veikala stāvlaukumu ar eļļu, kas noplūda no pārsistā kartera.

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

“Tagad gaidu evakuatoru. Mašīna tiks atdota remontā. Kurš remontēs un cik tas maksās, nav zināms,” - tā autovadītāja, piebilstot, ka arī ar ratiņiem pārvietoties šajā vietā nav komfortabli.

Autovadītāja piebilst, ka iepriekš ir braukusi pa šo ceļa posmu un vienmēr bijusi uzmanīga, taču acīmredzot asfalts pamazām nosēžas arvien dziļāk. 

Meklējot atbildīgos, “Degpunktā” sazinājās ar Rīgas domes Satiksmes departamentu, jo, kā rāda kadastra dati, zeme, uz kuras notika incidents, pieder pašvaldībai. Domē gan norāda, ka īpašums nodots “Rimi Latvia” rokās laikā, kad būvēts veikals, bet “Rimi” pārstāvji apgalvo, ka atbildīgs par ceļu ir apsaimniekotājs SIA ”SC Stirnu”. Zvanot uz vienīgo uzņēmuma norādīto tālruni,  neviens neatbildēja. Auto īpašniecei vēl ir cerība vērsties pie apdrošinātājiem, tomēr realitāte ir tāda, ka sabojāti nervi beigās var izmaksāt dārgāk.

“Vajadzēs rakstīt, lai sataisa vismaz ceļu. Es saprotu, ka mašīnas remonts, protams, ir mana rūpe,” saka autovadītāja.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu