Sievietei izsniedz autovadītāja apliecību ar krēsla foto un paskaidro kāpēc

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Autovadītāja apliecība ar tukšu krēslu cilvēka sejas vietā
Autovadītāja apliecība ar tukšu krēslu cilvēka sejas vietā Foto: Facebook/Jade Dodd

Tenesī štata autovadītāju kvalifikācijas iestāde kādai autovadītājai izsniegusi tiesības, kurās sejas attēla vietā redzams tukšs krēsls. 

Pienākot vadītāja apliecības derīguma termiņa beigām, autovadītājs dodas tās nomainīt pēc piederības tuvākajā iestādē, kas pilda mūsu Ceļu satiksmes drošības direkcijai analogas funkcijas. 

Tā gadījās arī Tenesī štata Hikmena apgabala iedzīvotājai Džeidai Dodai. Esošās tiesības bija pienācis laiks atjaunināt, taču, ņemot vērā situāciju un pastāvošos draudus inficēties ar koronavīrusu, Džeida nedevās uz tuvāko autovadītāju kvalificēšanas pārvaldi, bet gan nolēma izmantot pieejamos e-pakalpojumus. 

Tiesību elektroniskā atjaunināšana noritēja kā plānots, un jaunajā dokumentā pat nebija nekādu drukas kļūdu; visi personas dati bija norādīti precīzi.

Pārsteigumu turpretī sagādāja attēls, jo sejas vietā bija redzams tukšs krēsls.

Lai gan Autovadītāju apkalpošanas centrā Doda diezgan ātri tika pie jaunām, pareizām tiesībām, krēsla foto paguva kļūt slavens internetā.

Meklējot cēloņus, kādēļ cilvēka fotogrāfijas vietā parādījies krēsls un kādēļ neviens kļūmi nav pamanījis, noskaidrots, ka centra darbinieks, kurš iepriekšējā reizē pirms vairākiem gadiem bija fotografējis sievieti, bija pieļāvis pāris kļūdu: nobildējis tukšu krēslu un šo foto saglabājis Džeidas profilā. 

Kad Džeida pasūtīja jaunās tiesības, tām automātiski tika pievienots pēdējais Džeidas foto, kas izrādījās tukšs krēsls.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu