Svētdienas horoskops: vakars var izvērsties romantiskā garā!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Pexels

Uzzini, ko sola zvaigznes!

AUNS Esi vērīgāks tēriņos, veikaliem labāk met līkumu. Zvaigznes iesaka pavadīt laiku kopā ar atvasītēm. Uzklausot laulātā viedokli par saimnieciskajiem jautājumiem, tev var rasties jaunas biznesa idejas.

VĒRSIS Diezgan saasināti uztversi sacīto no apkārtējo puses. Svarīgi neļauties mirkļa impulsiem un nepateikt lietas, kuras vēlāk pats manāmi pārdzīvosi. Lielisks atslābināšanās veids būs joga, meditācija.

DVĪŅI Pavadi laiku mājās, jo šodien organizētās saviesīgās lietas diemžēl nesniegs cerēto gandarījumu. Saskarsmē ar tuviniekiem radīsies iespējas izrunāt sasāpējušus, līdz šim neatrisinātus jautājumus.

VĒZIS Aktīvi rosīsies pa saimniecību, meklēsi izmantojumu savām praktiskajām iemaņām. Jaunākā paaudze var pārsteigt ar drosmīgiem paziņojumiem, taču tu spēsi saskatīt, kas aiz tiem slēpjas!

LAUVA Ja būsi nopelnījis ko lieku, tā vien kārosies to visu iztērēt, lai priecētu sevi, tuviniekus. Samērīgie zīmes pārstāvji skaidri sapratīs, ka galējības nekad nav vēlamas, un kaut ko atstās nebaltai dienai.

JAUNAVA Tava otrā pusīte, gluži kā tāds nemiera gars, vēlēsies dienu pavadīt ārpus mājas, taču tu labāk baudīsi mieru un klusumu. Galvenais nenonākt pie strīdiem un nesteidzīgi atrast kompromisu!

SVARI Ja veic iepirkumus, atturies no liekiem eksperimentiem, rūpējies, lai tavās rokās nonāk tikai pārbaudīti produkti, ar labām atsauksmēm. Pārliecībai noteikti vari smelties pieredzi interneta plašumos.

SKORPIONS Var rasties jauni izaicinājumi darba lietās. Sevišķi spilgti to izjutīs Skorpioni, kuri saistīti ar medicīnu, tirdzniecību. Kā vienmēr, tevi izglābs tavi enerģijas krājumi, neatlaidība un apķērīgums.

STRĒLNIEKS Iespējams, nāksies uzklausīt radinieka noslēpumus vai arī žēlošanos par dzīvi. Pats gan nevēlēsies atklāt savas rūpes un turēsi personīgo dzīvi kā aiz atslēgas. Vakars var izvērsties romantiskā garā!

MEŽĀZIS Mājas dzīvē var valdīt saspringta gaisotne, kura atsauksies gan uz tavu noskaņojumu, gan tuvinieku omu. Šobrīd nevajadzētu risināt sarežģītus attiecību jautājumus, par katru cenu mēģināt kaut ko mainīt.

ŪDENSVĪRS Tev vajadzēs nelielu atelpas brīdi, kuru veltīt sev, savas iekšējās pasaules izzināšanai. Ja vēlies patiesi iedziļināties zemapziņas dzīlēs, to labāk darīt ar profesionāla astrologa palīdzību!

ZIVIS Šodien vēlēsies tik vien kā dīvānu, datora klātbūtni un mīļākā seriāla epizodes. Otrā pusīte respektēs tavu izvēli un, ja alks doties ārpus mājas, to darīs savā nodabā. Vakarā gan abi gribēsiet būt kopā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu