Hercogiene Ketrīna - karalienes "klints". Vai Elizabete savu kroni apsver novēlēt Kembridžas hercogiem? (1)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Reuters/SIPA/Scanpix

Pandēmijas laiks Lielbritānijas karalienei Elizabetei II (94) nebūt nepagāja viegli. Elizabetei II, kura zināma kā sabiedriski aktīva monarhe, bija uz ilgu laiku jāatkāpjas no saviem pienākumiem, par prioritāti noliekot savas veselības sargāšanu.

Par laimi, karaliene Elizabete II varēja paļauties uz sava vecākā mazdēla, prinča Viljama un hercogienes Ketrīnas atbalstu un karalisko pienākumu pārņemšanu. 

Kā izsakās karaliskās ģimenes eksperti, pandēmijas laikā tieši Ketrīna kļuva par karalienes morālo atbalstu un "klinti". 

"Tas bija dīvains laiks visiem, īpaši vecākajiem karaliskās ģimenes pārstāvjiem, un fakts, ka Keita kļuva par Viņas Augstības "klinti", karalienei ļāva daudz vieglāk pielāgoties jaunajai dzīvei Vindzorā," izdevumā "Marie Claire" pauž kāds britu preses pārstāvis. 

"Zināt, ka viņa var paļauties uz mazdēlu un viņa sievu, kas visu nokārtos viņas prombūtnes laikā, ir vislielākais mierinājums, ko viņa varētu lūgt."

Ketrīna nebaidoties lūgt arī karalienei padomu par runām un karaliskās ģimenes protokola īpatnībām, un karaliene ar prieku konsultē Ketrīnu.

Foto: Reuters/ScanPix

“Keitas un Viljama pieeja biznesam ir ļoti līdzīga. Viņi iemieso ideju "saglabāt mieru un turpināt darīt savu lietu". Sarežģītās situācijās viņi dod priekšroku koncentrēties uz pozitīvo. Keita ir ģēnijs, atkāpjoties un pēc tam pieejot jebkurām grūtībām ar mierīgu sirdi un vēsu prātu," situāciju izdevumā "U.S" raksturo kāda Kembridžas pārim pietuvināta persona.

Neskatoties uz to, ka karalienes vecākais dēls princis Čārlzs ir oficiāli nākamais troņmantnieks, sabiedrībā aizvien biežāk atskan runas, ka Elizabete tieši Viljamu un Keitu uzskata par "monarhijas nākotni" un "bez ierunām uzticas viņu spriedumiem".

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu