"Latvijas pasta" pakomātos sūtījumu glabāšanas laiks pagarināts līdz septiņām dienām

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: publicitātes

VAS "Latvijas pasts" pagarinājis sūtījumu glabāšanas laiku pakomātos līdz septiņām dienām, informēja "Latvijas pasta" pārstāve Vineta Danielsone.

Jaunais uzglabāšanas termiņš attiecas uz sūtījumiem, kas pakomātos ievietoti no 1.septembra. Savukārt sūtījumi, kas ievietoti līdz 31.augustam, pakomātos tiek glabāti atbilstoši iepriekš noteiktajam periodam - trīs dienas. 

Šāds lēmums pieņemts saistībā ar pakomātu pieprasījuma stabilizēšanos un īstenotajiem pakomātu tīkla modernizācijas procesiem, pakomātu kopējo ietilpību palielinot par vairāk nekā 1000 nodalījumu.

Kompānijā arī informēja, ka "Latvijas pasts" plāno tuvākajā laikā visus pakomātus aprīkot ar jaunākās paaudzes maksājumu karšu termināļiem. Tāpat plānota tīkla būtiska paplašināšana ar jauniem pakomātiem, un tā īstenošanai "Latvijas pasts" izsludinājis iepirkumu 60 jaunu pakomātu iegādei, paredzot to pakāpenisku izvietošanu gan šogad, gan 2021.gadā un plānojot šajā projektā investēt līdz miljonam eiro.

"Latvijas pasts" nodrošina pasta pakalpojumu pieejamību Latvijā, uzturot vairāk nekā 600 pasta pakalpojumu sniegšanas vietu. Uzņēmuma pamatfunkcija ir universālā pasta pakalpojuma sniegšana, papildus nodrošinot arī komercpārvadājumu, eksprespasta, maksājumu, preses, mazumtirdzniecības un filatēlijas pakalpojumus. "Latvijas pasts" ir valstij pilnībā piederošs uzņēmums, kurā strādā vairāk nekā 4000 darbinieku.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu