Runā jaunā Nissan Juke saimniece: mans Džūkiņš ir sievišķīgs un dinamisks auto (1)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X

"Manam auto jābūt drošam, komfortablam, mūsdienīgam un, protams, sievišķīgam un pamanāmam," Nissan Juke izvēli pamato Jolanta, kura ar sarkano Džūkiņu, kā viņa to sauc, brauc jau astoņus mēnešus.

Vārds, vecums - Jolanta, 43

Nodarbošanās - apdrošināšanas un investīciju speciāliste

Nissan Juke īpašniece 8 mēnešus

Auto krāsa - "sarkanā saulrieta"

Jolanta ar auto brauc jau astoņpadsmit gadus un sevi dēvē par aktīvu autovadītāju. "Esmu piesardzīga un atbildīga autovadītāja, bet gadās arī kādreiz sagrēkot," neslēpj Jolanta. 

Foto: Publicitātes foto

Jolanta savu šā brīža auto pirmo reizi pamanīja, kad tas bija izstādīts kādā tirdzniecības centrā. "Nospriedu, ka jaunais Nissan dizains man personīgi ļoti, ļoti patīk. Tobrīd gan nodomāju, ka jauna auto iegāde vēl nav manos plānos, kad pienāks laiks domāt par to, tad noteikti izskatīšu arī šo modeli," par pirmo sastapšanos aci pret aci stāsta autovadītāja.

Tomēr liktenis iegrozījās tā, ka jaunais Nissan Juke Jolantas dzīvē ienāca jau dažus mēnešus pēc pirmās sastapšanās tirdzniecības centrā. 

"Šajā auto man patīk jaunais dizains, moderni akcenti, krāsas, arī iekšpusē pārdomāts dizains un modernas tehnoloģijas, t.i., iespēja izmantot "hand free" zvanus, navigāciju, pieslēgt un izmantot atsevišķas aplikācijas no sava tālruņa, kā, piemēram, Waze, Spotify u.tml. Teiktu - ļoti sievišķīgs auto, bet tai pašā laikā dinamiska automašīna," par jauno Nissan Juke runā īpašniece. 

Jolanta iepriekš bija braukājusi ar citu Nissan markas modeli - "Pulsar", tāpēc šā auto iegādes pamatā bija arī uzticība "Nissan" radītajam. 

Foto: publicitātes

Kādas vērtības vēl auto īpašniece vērtē kā lielu atbalstu ikdienas gaitās? "Novērtēju to, ka automašīna nav pārāk liela, viegli manevrēt. Ir piedomāts, lai šobrīd arī aizmugurē sēdošajiem pietiek vietas, tai pašā laikā arī bagāžas nodalījumā ir pietiekami vietas. Protams, ir jauki, ka varu kontrolēt parkošanos. Lai gan ar to man iepriekš nav bijušas problēmas un veiksmīgi esmu iztikusi bez šādiem auto atbalstiem, tomēr ļoti novērtēju brīžos, kad jāmēģina ieparkoties ļoti ierobežotā vietā. Vēl ir laba "fīča", ka varu mainīt braukšanas jaudu - izmantot standarta, ekonomisko vai sportisko. Sportiskā noder apdzenot, ekonomiskā palīdz ietaupīt degvielu, ja brauc garākus ceļa gabalus," Jolanta atsaucīgi dalās pieredzē par šā auto labumiem. 

Ja šis auto modelis būtu jāsalīdzina ar personību – kāda tā būtu? "Par sevi pārliecināta, neatkarīga un mērķtiecīga personība," pārliecinoši atbild Jolanta.

Skaties TVNET Māja sadaļas redaktores Elzas Apses Nissan Juke auto testu!

Materiāls tapis sadarbībā ar Nissan.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu