Stockmann rudens modes skate "Stils ir dzīvs"

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: jānis škapars tvnet

“Mode bez cilvēka ir sastingusi un atsvešināta” – ar šādu pārliecību u/v Stockmann 16. septembrī, atdzīvināja modi īpašā un pavisam neparastā veidā: jaunās kolekcijas skate notika Rīgas kanālā uz plostiem, un ikvienam bija iespēja tapt par šā īpašā modes notikuma aculiecinieku! 

Modes skates laikā braucienā ar plostu pa Rīgas kanālu devās modeļi, kuri bija tērpos no jaunajām Stockmann rudens apģērbu kolekcijām, ko veidoja stiliste Anastasija Paškēviča. 

Foto: Jānis Škapars

Stockmann prezentēja jaunās kolekcijas tērpus no šādiem zīmoliem: Versace Jeans Couture, Karl Lagerfeld, Armani Exchange, Trussardi Jeans, Tommy Hilfiger, Coach, DKNY, Ralph Lauren, Calvin Klein, Moschino, Ba&sh, Oscar Jacobson, Makia, Victoria Beckham, Marella, Turo, Dr. Martens, Rains u.c.

Noskaties skates video!

Viņu vairāk nekā pusstundu garajam stila ceļojumam ikviens interesents varēja sekot līdzi gan kanālmalā, gan arī vērot to tiešraidē portālā tvnet.lv, Stockmann Facebook profilā @stockmannriga un uz ekrāniem universālveikalā, kur arī varēja satikt Stockmann rudens kampaņas vēstnešus un modes skates modeļus.

Skates foto skaties galerijā

Stils ir dzīvs un mainīgs, tas aug līdz ar personību, vienlaikus vienmēr paliekot blakus – kā bāka modes mainīgajā jūrā, kā iekšējais orientieris, kas ļauj palikt uzticīgam savai gaumei. Kas stilu padara dzīvu? Tie ir cilvēki, kas to izdzīvo. Personības, kuru pamanāmā āriene ir izkoptas iekšējās pasaules turpinājums.

Foto: Stockmann

Tādi ir Stockmann šī rudens vēstneši, kuri arī piedalās šīs rudens skates veidošanā:

Muzikālo noformējumu skatei veidos spilgtie un pamanāmie mūziķu pāris Maija un Reinis Sējāni, kuri uzskata, ka tieši stils mūs visus padara unikālus un nesalīdzināmus ar citiem: “Dzīvot ar stilu nozīmē atrast kaut ko individuālu, kas tevi kā cilvēku papildina, sajust sirdslietu ikvienā jomā – velkot kurpes vai apģērbu, rakstot mūziku vai izvēloties, uz kādu filmu iesim. Stilīgi ir dzīvot tā, kā pašam liekas ērti, jo tad cilvēks kaut kādā ziņā kļūst unikāls un viņu ne ar vienu nevar salīdzināt. Ir forši dzīvot ar pasaules elpu un justies kā daļai no mainīgās, ātrās un tik krāsainās zemeslodes...”

Foto: Stockmann

Modes skates scenogrāfijā rudens interjera un dizaina aktualitātes ienesīs interjera arhitekte Anda Ozoliņa, kurai patīk savā darbā savienot nesavienojamo: “Manuprāt, skaistums slēpjas detaļās, nevis mēbeļu vai aksesuāru daudzumā. Tāpēc, veidojot vidi, izvēlos dabiskus materiālus un kombinēju dažādus stilus, katrai vietai radot īpašu raksturu.”

Skaistumkopšanas žurnāliste un eksperte Almaza Pirha un konceptpavārs Renārs Purmalis arī piebiedrojas rudens vēstnešu pulkam.

Radošajā komandā darbojas arī horeogrāfe Elīna Gediņa un modeļu aģentūras Vacatio Studija modeļi.

“Stils mainās līdz ar personību, taču vienmēr paliek uzticams ceļvedis kaprīzajā modes pasaulē. Toties mode katru sezonu sagādā jaunus pārsteigumus. Stockmann ir vieta, kur mājo stils un kur smelties iedvesmu ik dienu, meklējot līdzsvaru starp modi un stilu, starp mainīgo un pastāvīgo, neparedzamo un vienmēr aktuālo,” par jaunās rudens sezonas galveno notikumu – modes skati Rīgas kanālā – stāsta u/v Stockmann vadītāja Dace Goldmane.

Materiāls tapis sadarbībā ar u/v Stockmann.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu