Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Erotiskais stāsts: Esi uzmanīga, ko vēlies, jeb kā es atdevos kaislei pirmajā randiņā...

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Depositphotos

Viss sākās parastā Tinder sarakstē. Vārds pa vārdam, un nonākam pie sarunas, ka nav daudz ko sarakstīties, bet vajadzētu satikties. Sarakstē bijām runājuši par siltām vasaras dienām un jūru, un biju jau uzzinājusi, ka Viņš priekšroku dod nūdistu pludmales apmeklējumam.

"EGOISTE" sadarbībā ar izdevniecību «Zvaigzne ABC» aicina tevi piedalīties erotisko stāstu konkursā! Uzraksti savu erotisko stāstu, atsūti to uz «EGOISTE» redakciju (egoiste@co.tvnet.lv), mēs, to izskatot, iespējams, publicēsim portālā ar tevis izvēlēto pseidonīmu. No publicētajiem stāstiem tiks izvēlēts arī konkursa uzvarētāja stāsts. Vairāk lasi Te. 

Publicējam konkursa darbu, ko mums atsūtīja Marta Esam saglabājuši autora rakstības stilu.

Brīdinām par erotikas rakstura saturu (18+)

Tur neesot ne skaļu bērnu, ne pārpildīta pludmale, ne skaļas uzvedības cilvēki. Nepagāja ne mirklis, kad ķiķinot izteicu ideju, ka varētu pirmo reizi satikties pludmalē, nūdistu - tas gan būtu neprātīgākais pirmais randiņš manā dzīvē un pamatīga sevis “izmešana no komforta zonas”.

Par laimi vai par vilšanos, bet dienā, kad bijām norunājuši tikties, vasaras karstums jau bija beidzies un nūdistu pludmale galīgi nešķita vilinoša doma. Izlēmām aizdoties uz jūru, pastaigāt, papļāpāt. Tā nu sanāca, ka aizgājām labu gabaliņu prom no stāvlaukumā atstātās automašīnas, un brīdī, kad jau lēnā garā gājām atpakaļ uz auto, lietus sāka gāzties tā, ka zeme ar debesīm jaucās kopā. Minūtes laikā mēs bijām izmirkuši līdz kaulam, drēbes slapjas pilnībā, apavi piesmelti ūdens, mana īpaši melnā skropstu tuša ir viscaur uz maniem vaigiem, bet ceļš līdz mašīnai vēl vismaz 5 minūšu gājiens.

Abi sirsnīgi smejoties par to, cik slapji esam, apzināmies arī ironiju – gribot negribot mums nāksies drēbes vilkt nost un sēsties mašīnā puskaili kailiem.

Un te nu mēs bijām - divi nepazīstami cilvēki, pirmo reizi satikušies, papļāpājuši 4 stundas un nu sēž viens otram blakus mašīnā, katrs savās apakšbiksēs (iespējams tā bija viena no retajām reizēm, kad neuzvilkt krūšturi nebija labākā ideja..). Labi, ka mašīnā bija palikusi neizmirkusi vējjaka, nebija jāsēž tik tiešām kailai. Plāns par pusdienām nu arī bija izgāzies, jo kur nu divi “Kailie” varam aiziet paēst..? Nē. Šoreiz mājās doties nebija pat iespējas izvēle - to nepiedāvāja neviens no mums.

Risinājums bija gaužām vienkāršs - pasūtījām picu, palūdzām ar pienešanu pie mašīnas, braucām kādā klusākā vietā picu notiesāt. Būdami galvaspilsētas centrā atrast neredzamāku vietu, kur mašīnā pasēdēt puskailiem un papusdienot, ir diez gan sarežģīti. Labākais, ko spējām izdomāt, bija lidmašīnu pacelšanās skatupunkts.

Puisis bija ļoti vienkāršs. Jauns vīrietis nedaudz virs 30 , kalsnu miesasbūvi un diez gan gara auguma. Gana drosmīgs, tomēr samulsināt ļoti viegli. Es, vienmēr būdama racionāla, nekad neliekos ar vīrieti gultā pirmajā tikšanās reizē. Un arī otrajā, visticamāk, ka nē. Tomēr šī reize bija pārsteidzoši citādāka.

Mašīna novietota tik pat vai pļavas vidū, saulrieta apspīdēti, joprojām puskaili sēžam auto , vērojam rietošo sauli, ik pa brīdim paceļas kāda lidmašīna tieši acu priekšā. Mana sirds dauzās uztraukumā un domas galvā miljons. Skaidri padomāt liekas par sarežģītu. Galvā nepārstāj iešauties doma par to, kāds šai “nevainīgajai pasēdēšanai” varētu būt iznākums.

Seksuālā spriedze mūsu starpā turpina augt ar katru klusuma minūti, kuru pavadām saulrietu vērojot. Ar acu kaktiņu redzu kā viņš ar vien biežāk “uzmet aci” manām kailajām kājām un puskailajam dibenam.

Sirds tajos momentos dauzās vēl straujāk. Sāku apšaubīt savu racionalitāti un baidīties par to, ka vajadzēja jau pirms 2 stundām teikt, ka jābrauc mājās un randiņa turpinājums jāpārceļ uz kādu citu dienu. Vismazāk vēlos tikt lēti un ātri izdrāzta mašīnas aizmugurējā sēdeklī.. Tomēr brīdī, kad viņš beidzot sadūšojās pieliekties pie manis un noskūpstīt mani, visas manas bailes, uztraukums un domas bija prom no mana prāta. Iestājās miers. Maigie, nesteidzīgie un neuzbāzīgie skūpsti mani bija nomierinājuši līdz ar pirmajām sekundēm. Mēs turpinājām skūpstīties ilgi, tomēr nesteidzīgi. Jo lēnāki bija viņa skūpsti, jo lielāku uzbudinājumu tie manī radīja. Galva bija tukša.

Es ļāvos izjūtām un viņam. Pēc labi ieilgušas skūpstīšanās, viņš bija panācis mani tik iekarsušu, ka visas manas ķermeņa valodas kustības liecināja par to, ka esmu savus principus par neatdošanos vīrietim pie pirmās iespējas, metusi pie malas.

Sēdeklī sēžot, mani gurni kustējās vieglās kustībās un priekšu un atpakaļ, vēloties, lai viņš turpina un neapstājas. Tomēr kā par spīti, viņš lēni un nesteidzīgi glaudīja manu ķermeni, krūtis, gurnus. Viņa plauksta slīdēja gar manu dibenu un gar kājām. Virzot plaukstu virzienā augšup pa kājām, plaukstu šoreiz novirzot kājas iekšpusē.. tieši tik pat nesteidzīgi, lēni un mierīgi turpinot glāstīt arī nu jau intīmākās ķermeņa vietas.

Par tik pat lēnajiem un nesteidzīgajiem skūpstiem viņš joprojām nav aizmirsis. Es pati esmu jau slapja un nokaitēta karsta un gatava..mašīnas stikli nu jau ir pilnībā aizsvīduši.. Manu biksīšu maliņa tiek pabīdīta un nu viņš ir ticis klāt man pilnībā.

Viņš lēni un pārliecinati pārceļ manu labo kāju pret mašīnas priekšējo paneli, kreiso - pret stūri.

Esmu nedaudz zemāk nolaistajā sēdeklī, un viņš ir viegli pārliecies pār mani. Pēkšņi skūpsti tiek pārtraukti un nu viņa uzmanība ir pievērsta acīmredzami galvenajai vakara daļai - manam klitoram. Pēc skata tik vienkāršais vīrietis mani pārsteidza minūti pēc minūtes. Līdz ko viņa skatiens bija pievērsts šai manai ķermeņa daļai, tā nekas viņu nespēja apturēt no pēc iespējas perfektāka mērķa sasniegšanas. Vai mērķu.. Lai gan parasti baudas mirkļus izdzīvoju acis turot ciet, tomēr šoreiz vērošana to, kā viņš to dara bija šokējoši iepriecinoša.

Acu skatienā bija nolasāma neapstrīdama degsme pret to, ka jāpaveic, acīmredzami, viņa mīļākais darbs. Entuziasms visā savā krāšņumā. Viņa maigie pirksti pavēra vaļā manas lūpiņas un lēnām, maigām, apļveida kustībām meklēja to mazo , maģisko klitoriņu. Pirkstu kustības tik maigas, bet precīzas un trāpīgi īstajās vietās. Reti gadās, kad vīrieši patiesībā arī zina, ko meklē starp tām divām lūpiņām, un vēl retāk gadās, kad vīrietis arī zina, ko darīt ar to, ko tur ir atradis.

Viņa tehniku daudzveidība turpināja mīties kopā ar kaislīgi izjustiem skūpstiem. Viņš nesteidzās, bet arī neapstājās, kamēr vien es, aizelsusies un viegli trīsot, nelūdzos viņu pārstāt.

Stāsts no dzīves, kura beigās esmu iemācījusies veselas divas, svarīgas dzīves mācības! Pirmais – Be carefull what you wish for. Vārdiem ir liels spēks.

Un pati jau vien piesaucu to “nūdistu randiņu”. Otrais – Nekad nesaki nekad.

Arī man pienāca pirmā reize, kad padevos vīrietim pirmajā vakarā. Un nenožēloju ne minūti no šī lieliskā randiņa ar saldkaislīgajām beigām.

Marta

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu