Briti uzskata, ka Saseksas hercogiem ir jāatsakās no karaliskajiem tituliem (1)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Reuters/ScanPix

Vairāk nekā divas trešdaļas aptaujāto britu uzskata, ka princim Harijam un Meganai ir jāatsakās no saviem karaliskajiem tituliem, liecina "Tatler" veiktā aptauja. 

Žurnāla "Tatler" pētījums arī parādīja, ka lielākā daļa respondentu uzskata, ka Saseksas hercogienei Meganai nevajadzētu jebkādi komentēt ASV politiku. 

Šāds komentārs radies, kad Megana pēc iekļūšanas "Time" 100 ietekmīgāko cilvēku sarakstā pateicības video raidlaiku izmantoja, lai aicinātu cilvēkus doties balsot un izmantot savas tiesības. 

"Tatler" aptaujas dati atklāj, ka 68% britu uzskata, ka princim Harijam un Meganai pēc atkāpšanās no karaliskajiem pienākumiem un pārcelšanās uz ASV ir jāatsakās no jebkādiem karaliskajiem tituliem.  

63% respondentu piekrita, ka Megana nedrīkstētu atļauties komentēt ASV politiskos notikumus. 

Un 35% piekrita, ka hercogiene varētu vēlēties kandidēt uz ASV prezidenta vēlēšanām.

Foto: Sipa Press

Lielbritānijas karaliskās ģimene vienmēr ir palikusi politiski neitrāla, nekad nepiedaloties vēlēšanās un nekomentējot politiskos spēkus. Šoreiz, iespējams, Meganas ietekmēts, princis Harijs ir rīkojies pretēji. 

Princis Harijs un Megana kopā ar dēlu Ārčiju šobrīd mitinās savā 8 miljonus vērtajā savrupnamā Santabarbarā, ko dēvē par "amerikāņu rivjēru". Sociālajos tīklos cilvēki šo māju jau saukā par "Meganas ego barošanu" un "Meganas jauno pili".

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu