Rīgas domē visvairāk deputātu būs Satiksmes komitejā

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
"Jaunās konservatīvās partijas" saraksta līdere Rīgas domes vēlēšanās Linda Ozola.
"Jaunās konservatīvās partijas" saraksta līdere Rīgas domes vēlēšanās Linda Ozola. Foto: Paula Čurkste/LETA

Visvairāk jaunievēlēto Rīgas domes deputātu strādās Satiksmes un transporta lietu komitejā, bet vismazāk - Drošības, kārtības un korupcijas novēršanas jautājumu komitejā.

Kā liecina šodien pieņemtais Rīgas domes lēmums par deputātu ievēlēšanu komitejās, Satiksmes un transporta lietu komiteja būs visdaudzskaitlīgākā un tajā strādās 17 Rīgas domes jaunie deputāti.

Savukārt Drošības, kārtības un korupcijas novēršanas jautājumu komitejā strādās 13 Rīgas domes deputāti.

Pārējās komitejās ir 14 vai 16 deputāti.

Satiksmes un transporta lietu komiteju vadīs "Jaunās Vienotības" deputāts Olafs Pulks. Tajā darbosies arī Pulka partijas biedrs, Rīgas vicemērs Vilnis Ķirsis, mēra amata kandidāts no "Nacionālās apvienības"/"Latvijas reģionu apvienības" (NA/LRA) kopīgās frakcijas - Einars Cilinskis, kādreizējais šīs komitejas vadītājs Vadims Faļkovs no "Saskaņas" kā arī iepriekšējās koalīcijas ilggadīgais Rīgas pilsētas izpilddirektors Juris Radzevičs no "Gods kalpot Rīgai" (GKR).

Satiksmes un transporta lietu komitejā vēl ievēlēti - Edmunds Cepurītis, Agnese Logina, Anete Jēkabsone-Žogota, Justīne Panteļējeva, Miroslavs Kodis no "Attīstībai/Par" un "Progresīvie" frakcijas, Iveta Andersona no "Jaunās vienotības", Ieva Siliņa no NA/LRA, Valters Bergs no Jaunās konservatīvās partijas, Aleksandrs Kuzmins no Latvijas Krievu savienības, Andris Morozovs, Mihails Kameņeckis no "Saskaņas", kā arī Jakovs Rafalsons no GKR.

TVNET jau ziņoja, ka šodien Rīgas domes ārkārtas sēdē tika ievēlētas Rīgas domes pastāvīgās komitejas.

Rīgas domes ārkārtas vēlēšanās apvienība "Attīstībai/Par" un "Progresīvie" ieguva 18 deputātu mandātus, "Saskaņa" - 12, "Jaunā vienotība" - 10, "Nacionālā apvienība/Latvijas reģionālā apvienība" - 7, "Gods kalpot Rīgai" - 5, Jaunā konservatīvā partija - 4 un Latvijas Krievu savienība - 4.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu