VW Golf GTI vadītājs piedzīvo kutelīgu momentu pie 230 km/h (8)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Vācijas autobānis. Leģendām apvīts, tomēr tai pašā laikā reāls infrastruktūras objekts, kas dod iespēju pilnīgi legāli izspiest no mašīnas visu, ko tā potenciāli spēj dot. 

No sava auto izspiest visu kādā jaukā dienā vēlējās arī kāds septītās paaudzes VW Golf GTI vadītājs. Ideja jau laba, un nav šaubu, ka 245 zirgspēkus spēcīgajam auto ir daudz ko dot, tomēr brīdis un vieta mašīnas veiktspējas pārbaudīšanai nebija no tām labākajām.

Tagad tīmeklī ceļo video, kurā redzams Golf GTI, kas ar diezgan pieņemamiem 180 km/h brauc pa šoseju. Mirkli vēlāk vadītājs nolemj paātrināties vēl vairāk un, būdams kreisajā, tas ir - ātrākajā joslā, drīz vien jau traucas ar aptuveni 230 kilometriem stundā.

Avots: YouTube

Tiktāl viss labi un, visticamāk, arī labi būtu beidzies, ja vien kāds ievērojami lēnākas Škoda Rapid vadītājs nebūtu piemirsis vērīgāk paskatīties spogulī un nebūtu sācis pārkārtošanos uz kreiso joslu.

Sadursme šajā situācijā bija grūti novēršama, taču video var novērtēt, cik ar vēsu prātu un pareizi rīkojās "karstā" Golf pilots. Viņš vispirms uzmirkšķināja tālās gaismas, lai pievērstu sev uzmanību, un tad bez stūres nervozas raustīšanas un ar kārtīgi nospiestu bremžu pedāli izvairījās no smagas sadursmes, pēc kā apstājās šosejas malā. Neliels kontakts starp abiem auto gan bija, taču varēja būt arī skarbāk. Un pats galvenais - visā šajā kutelīgajā situācijā Golf GTI vadītājam nepaspruka neviens pats lamuvārds.

Komentāri (8)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu