Citroen C3: jautrs auto, tostarp arī grants ceļiem

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no TV Auto ziņām

Mazie jeb pilsētas auto patlaban atrodas tādās kā krustcelēs. Uz kuru pusi doties - 100% elektrifikāciju? Formāts it kā atļauj. Bet ja nu tomēr kādreiz vajag aizbraukt uz laukiem? Citroen C3 varētu būt stāsts par to otro variantu.

Spriediet paši. Apaļīgais auto pēc uzbūves drīzāk līdzinās nelielam krosoveram, nevis pilsētas mazauto. Tam ir solīds klīrenss, ko papildina plastmasas aizsarguzlikas uz arkām, sliekšņiem un pat durvīm.

Jaunais C3 patiesībā ir 2016. modeļu gada feislifts, tāpēc izturīgā plastmasas “keda” apkārt virsbūvei nav nekas jauns. Toties pilnie LED lukturi gan.

Foto: Ekrānuzņēmums no TV Auto ziņām

Tie šim modelim ir standartā, dod patiešām spožu gaismu, un to augstums ir regulējams ar roku. Žēl tikai, ka Citroen noskopojies uz tikpat pirmklasīgiem miglas lukturiem.

Foto: Ekrānuzņēmums no TV Auto ziņām

Būtībā te diezgan labi iederētos elektromotors, bet tik tālu C3 nav progresējis. Mums ir darīšana ar benzīna turbomotoru, turklāt diezgan temperamentīgu. Dīzeļa cenu lapā vairs nav, un arī 110 zirgspēku benzīnnieks nu aprīkots ar sīko daļiņu filtru.

Foto: Ekrānuzņēmums no TV Auto ziņām

Citroen C3 Shine AT

+ kareivīga dinamika

+ krosovera stāja

+ Full LED lukturi

- trūkst motora aizsarga

- aizmugurē skaļš

- varētu būt lētāks

Foto: Ekrānuzņēmums no TV Auto ziņām

Svarīgākie dati

Dzinējs: 1199 ccm, R3 turbo

Jauda: 110 ZS

Paātrinājums: 11,2

Patēriņš: 4,9

CO2: 118

Cena: 17 990 eiro

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu