Horoskopi visai nedēļai

Ko stāsta zvaigznes?
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Uzzini, ko sola zvaigznes no 19.–25. oktobrim.

AUNS Šonedēļ ļoti svarīgi būs uzturēt pēc iespējas saskanīgākas attiecības ar apkārtējiem. Darba lietās būsi enerģisks un mērķtiecīgs. Pilnīgai laimei vajadzētu nedaudz rūpīgāk pārdomāt jaunu pienākumu uzņemšanos, lai nesanāk iedzīvoties pārpūlēs. Ja kāds no pieredzes bagātākiem kolēģiem dalās ar tevi dzīves padomos, noteikti nesmādē tos! Tuvāko līdzcilvēku padomi var palīdzēt jūtami atvieglot ikdienas profesionālās gaitas. Brīvdienās būsi noskaņots bezrūpīgai atpūtai.

VĒRSIS Viss ritēs savu gaitu, tev tikai vajadzēs pasekot līdzi tam, lai darbi tiktu paveikti laikus, lai visi dokumenti atbilst to specifikācijai. Rosīgākie Vērši apliecinās priekšniecībai savu gatavību pretendēt uz paaugstinājumu amatā. Ja tev kārtojamas nekustamā īpašuma lietas, tās vēlamāk īstenot nedēļas vidū. Savukārt nedēļas sākums un izskaņa izrādīsies auglīgāka radoša rakstura iecerēm. Attiecībās ar mīļoto cilvēku esi nedaudz piekāpīgāks, nereaģē tik asi uz partneru untumiem.

DVĪŅI Nedēļas pirmajā pusē lielāku vērību veltīsi privātajā dzīvē notiekošajam. Tavu uzmanību var prasīt arī atvasīšu skolas gaitas. Profesionālajā frontē zīmīgākie notikumi gaidāmi nedēļas otrajā pusē. Tev nāksies tikt galā ne tikai ar ikdienišķajām formalitātēm, bet arī atrisināt dažu labu nestandarta problēmu. Taču tavs attapīgums un plašais zināšanu loks ļaus pārvarēt visas grūtības! Brīvdienās meklēsi līdzīgi domājošo sabiedrību.

VĒZIS No vienas puses, šis būs emocionāls, psiholoģiski saspringts periods, taču no otras puses tev izdosies daudz ko sasniegt, tikt galā ar nebūšanām, kas jau labu laiku nav devušas mieru. Būtiski saglabāt ticību panākumiem arī tajās situācijās, kurās, šķiet, tevi sagaida tikai un vienīgi galvassāpes. Šonedēļ var izpausties tendence apkārt notiekošo uztvert ļoti saasināti. Tāpēc patiesā situācija var izrādīties daudz optimistiskāka, nekā sākotnēji varētu likties. Daudz pozitīvu emociju gūsi no radoša rakstura aktivitātēm.

LAUVA Pa dzīvi soļosi ar apbrīnojamu vieglumu un pacilātību. Tev lieliski padosies kolektīvais darbs, labprāt uzņemsies līdera lomu, iesaistīsies jaunu projektu izstrādē, potenciālo sadarbības partneru piesaistē. Ja pamani sevī saasināmies taisnīguma izjūtu, neļauj tai pāraugt nevajadzīgā principiālismā, stūrgalvībā, saglabā veselīgu piekāpšanās devu. Mīlas jomā tevi saistīs krāšņas izjūtas. Meklēsi veidus, kā padarīt kopdzīvi ar otro pusīti spraigāku, erotiskām sajūtām piesātinātāku.

JAUNAVA Šī nedēļa būs pārdomu bagāta. Būs Jaunavas, kuras nopietni sāks apsvērt darba maiņu vai sava biznesa sākšanu. Taču šobrīd steigties ar jauninājumiem nevajadzētu, jo retrogrādais Merkurs var radīt problēmas juridiskajās niansēs, radīt pārpratumus tevis un sadarbības partneru starpā. Pareizākais būtu pašlaik turēties pie pārbaudītām,

stabilām vērtībām. Privātajā dzīvē mēģini būt atraisītāks, emocionāli pretimnākošāks partnerim. Nedēļas nogalē sarūpē otrajai pusītei nelielu romantisku pārsteigumu.

SVARI Uzstādot sev kādu mērķi, galvenais ir neapstāties pusceļā, īstenot iesākto līdz galam. Šonedēļ galvenie sarežģījumi būs tie, kurus radīsi pats, proti, tie vairāk būs psiholoģiski šķēršļi, nedrošības izjūta. Līdzko spēsi pārvarēt iekšējo vājuma brīdi, ātri vien manīsi, ka lietas ievirzās vēlamajā gultnē. Kur tev pavisam noteikti smaidīs veiksme, tas ir attiecību lietās. Tu spēsi lieliski saprasties ar pretējā dzimuma pārstāvjiem, gūt simpātijas un uzmanības apliecinājumus.

SKORPIONS Padosies visu veidu saimnieciskie darbi. Būsi patiesi neatlaidīgs savu mērķu īstenošanā. Taču vienlaikus svarīgi nepārcensties ar darba slodzi, jo arī tev ir savi limiti. Ja ļausi sev biežāk atpūsties, būsi saudzīgāks pret nervu sistēmu, nest ikdienas pienākumu nastu būs daudz vieglāk. Kopdzīvē ar mīļoto lielu akcentu liksi uz romantiku, erotisko saikni. Būtisku lomu spēlēs tas, ka pratīsi radīt vajadzīgo atmosfēru mīlas prieku baudīšanai.

STRĒLNIEKS Vēlams būt apdomīgākam tēriņos, rūpīgāk sabalansēt ienākumus ar izdevumiem. Visprātīgāk rīkosies tie zīmes pārstāvji, kuri sarūpēs nelielus uzkrājumus nebaltai dienai. Kāds Strēlnieks darba vidē var iepazīties ar savu nākamo otro pusīti, savukārt cits - iegūt jaunus un patiesi interesantus domubiedrus. Ja veic darījumus ar mazpazīstamiem lietišķajiem partneriem, esi piesardzīgs, jo nav izslēgts, kāds no tiem var censties tevi apvest ap stūri.

MEŽĀZIS Kopumā nedēļa izrādīsies auglīgāka tiem Mežāžiem, kuri saistīti ar reklāmas jomu, loģistiku, mārketingu un tirdzniecību. Lietišķajās pārrunās spēsi virtuozi pārliecināt otro pusi noslēgt darījumus ar tev izdevīgākiem nosacījumiem. Kāds zīmes pārstāvis aizdomāsies par tālākām izglītošanās iespējām. Varbūt sev piemērotu mācību iestādi atradīsi ārpus valsts robežām. Ģimenes dzīvē daudz kas būs atkarīgs no tā, cik pretimnākošs, saprotošs būsi pret tuviniekiem.

ŪDENSVĪRS Ar savu aizrautību, spilgto humora izjūtu un oriģinālo personību ieinteresēsi daudzus apkārtējos. Šonedēļ pastāv lieliskas iespējas iegūt jaunus, patiesi vērtīgus kontaktus, satikt tikpat savdabīgus un brīvību mīlošus personāžus kā tu. Naudas jautājumus vēlams kārtot trešdien vai ceturtdien, turpretim radošās ieceres būs vieglāk īstenojamas nedēļas sākumā un tās nogalē. Attiecībās ar mīļoto cilvēku būsi draudzīgs un bezrūpīgs.

ZIVIS Spēsi vieglāk saņemties apjomīgākiem darbiem, tikt galā ar privātās dzīvēs nebūšanām. Panākumos būs svarīgi pēc iespējas precīzāk definēt sasniedzamos mērķus, kā arī neļaut apkārt esošajai steigai, nenoteiktībai radīt šaubas par izdošanos. Rēķinies, ka manāmu kavēšanos var radīt birokrātiskie šķēršļi, tie no tevis prasīs daudz nervu un pacietības. Līdzko būsi ticis galā ar veicamajiem pienākumiem, tevi pārņems neviltots gandarījums, kurš atsvērs visas pūles. Arī materiālais aspekts neliks vilties. Brīvdienās mēģini pilnībā atslēgties no visa, kas skar darbu, ikdienas rūpes!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu