"airBaltic" decembrī sāks tiešos lidojumus no Rīgas uz Kitili Somijā

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ieva Leiniša/LETA

Latvijas nacionālā lidsabiedrība "airBaltic" no 19.decembra sāks tiešos lidojumus no Rīgas uz slēpošanas galamērķi Kitili Somijā, informēja "airBaltic" pārstāve Alise Briede.

Lidojumi notiks vienu reizi nedēļā ar "Airbus A220-300" lidmašīnu. Plānotais lidojuma ilgums būs viena stunda un 55 minūtes.

Tāpat kompānijā minēja, ka saistībā ar Covid-19 pandēmiju "airBaltic" sadarbojas ar atbildīgajām institūcijām, sekojot līdzi situācijai, kā arī ir elastīga, lai vajadzības gadījumā pielāgotu lidojumu grafiku. Pasažieriem pirms ceļojuma ir jāpārbauda ceļošanas noteikumi un lidostu ierobežojumi oficiālajās vietnēs vai vietējās vēstniecībās. 

Lidsabiedrība ir ieviesusi dažādus drošības pasākumus, turklāt lidojumus organizē, ņemot vērā atbildīgo iestāžu rekomendācijas. Visiem pasažieriem "airBaltic" lidojumos tiek nodrošināts bezmaksas pamata aprūpes komplekts, kurā ietilpst sejas aizsargmaska un dezinfekcijas salvetes.

Jau vēstīts, ka 2019.gadā "airBaltic" pārvadāja 5,049 miljonus pasažieru, kas ir par 22,1% vairāk nekā 2018.gadā.

Tāpat ziņots, ka "airBaltic" koncerna apgrozījums Covid-19 pandēmijas ietekmē šogad pirmajā pusgadā samazinājās par 63,6% - līdz 78,713 miljoniem eiro, savukārt koncerna zaudējumi pieauga gandrīz septiņas reizes un veidoja 184,77 miljonus eiro. 

Latvijas valstij pieder 96,14% balsstiesību "airBaltic" kapitālā, bet finanšu investoram, Dānijas uzņēmējam Larsam Tūsenam piederošajam "Aircraft Leasing 1" - 3,86%.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu