Latvijas "Kens Bloks" uz lauka sasit BMW X7 (6)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Kā zināms, amerikāņu sacīkšu braucējs Kens Bloks, kuram itin labi padodas braukšana ar mašīnas sāniem pa priekšu un virpuļošana ap dažāda izmēra šķēršļiem, ir nolēmis paņemt pauzīti. 

Kens Bloks paņems pauzīti, un viņa vietā nākamo Gymkhana sērijas video, kas būs jau 11. pēc kārtas, uzņems cits karstgalvis Traviss Pastrana. Tikmēr savas prasmes uz lauka pēc ražas novākšanas nolēmis pārbaudīt arī kāds BMW X7 vadītājs.

X7 izskatās cēli jebkuros apstākļos, bet vislabāk, kad ir tīrs un brauc pa gludu asfaltu. To, ka mašīna spēj vairāk un ir lietojama arī nosacītos bezceļa apstākļos, turklāt Kena Bloka manierē, vēlējās pierādīt kāds vārdā neminēts vietējais karstgalvis.

Ideja bija vienkārša - lauka vidū jānovieto žigulis un jāsāk ap to virpuļot. Izpildījums gan nesanāca perfekts - par maz gāzes, par maz stūres, un baltā X7 purngals ar blīkšķi atdūrās pret padomju autobūves klasiku. Cietušie šajā ir vairāki - gan BMW bampers un radiatora režģis, gan žiguļa spārns, radiatora režģis un bampers, gan arī BMW vadītāja ego un maciņš.  

Foto: Ekrānuzņēmums no video

Tiem, kuriem autentiskā Kena Bloka veikums ir svešs, piedāvājam mūsu arhīva materiālu par pirmajiem septiņiem Gymkhana video.

Komentāri (6)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu