Latvijā sākas jauno iPhone tirdzniecība (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
iPhone 12 Pro
iPhone 12 Pro Foto: Apple

Piektdiena, 30.oktobris, Latvijā ieskandina jauno iPhone 12 un 12 Pro tirdzniecības sākumu. Šis notikums svinīgi tika atzīmēts tirdzniecības centrā Spice, un tam tiešraidē no piektdienas plkst. 0:00 varēja sekot līdzi tepat TVNET, kā arī Facebook.

iPhone 12 un iPhone 12 Pro nonākšana pārdošanā tika ieskandināta burtiskā nozīmē. Jo svinīgajā pasākumā Apple produkcijas izplatītāja un oficiālā servisa partnera iDeal veikalā tirdzniecības centrā Spice notika ne tikai iepazīstināšana ar jaunajām viedierīcēm, bet arī muzikāls priekšnesums latviešu dziedātājas Martas Grigales izpildījumā.

Pasaulei jaunākās paaudzes iPhone pirmo reizi tika parādīti attālināti prezentācijā 13.oktobrī. iPhone būs pieejams četrās dažādās versijās - kā iPhone 12 mini, kas būs šobrīd mazākais un vieglākais viedtālrunis ar 5G datu pārraides atbalstu, iPhone 12, iPhone 12 Pro un iPhone 12 Pro Max.

Visus šos viedtālruņus vieno uzlabojumi it visās jomās. Cita starpā jaunajiem telefoniem ir sagatavots līdz šim jaudīgākais mobilais procesors A14 Bionic, tie ir ieguvuši uzlabotas kameru sistēmas, modernu korpusa dizainu ar stilistisku atsauci uz atzinīgi vērtētajiem iepriekšējo gadu iPhone, paaugstinātu izturību pret triecieniem, mitrumu un putekļiem.     

Tiešraidi varēs vērot arī iDeal Facebook vietnē, kur to var atkārtoti noskatīties vēlreiz.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu