Pērkot lidmašīnu, dāvanā var saņemt unikālu Porsche (4)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Embraer Phenom 300E un Porsche 911 Turbo S
Embraer Phenom 300E un Porsche 911 Turbo S Foto: Porsche

Aviobūves uzņēmumam Embraer un Porsche azotē ir ļoti vilinošs piedāvājums potenciālajiem privāto un biznesa lidmašīnu pircējiem. 

Brazīlijas lidmašīnu ražotāja Embraer vārds ir pazīstams gan komerciālajā aviācijā, jo kompānijas ražojumus reģionālajos lidojumos izmanto virkne Eiropas aviopārvadātāju, gan arī šaurākā mērogā strādājošu laineru būvniecībā.

Viens no kompānijas karognesējiem un vienlaikus arī viena no aviācijā populārākajām biznesa lidmašīnām ir Phenom 300. Tai tagad iznākusi īpaša, līdz 10 eksemplāriem ierobežota Phenom 300E sērija, ko nolemts atzīmēt ar īpašu Porsche 911 Turbo S izlaišanu. Kāds sakars lidmašīnām un Porsche? Ļoti vienkārši - ikviens minētā lidmašīnas modeļa pircējs dāvanā saņems lidmašīnai dizainiski pieskaņotu 911 Turbo S. Dāvana gan tā būs nosacīti, jo automobiļa vērtība ir iekļauta lidmašīnas cenā. 

Lai vai kā, īpašie Embraer Phenom 300E un Porsche 911 Turbo S sader kā cimds ar roku. Par ekskluzīvā dueta izskatu parūpējušies Embraer un Porsche dizaineri abu uzņēmumu studijās Austrālijā, ASV (Floridā), Vācijā un Austrijā.   

Automašīnas un lidmašīnas vienojošais elements ir divu toņu virsbūves krāsojums, augstvērtīgas ādas apdare salonā, identiski sērijas numuri, kas Porsche atrodami uz aizmugurējā antispārna, bet lidmašīnām uz dzinējiem, kā arī sarkanā krāsā izgaismots uzraksts No Step uz automobiļa sliekšņiem.

Komplektā ar mašīnu pircējs saņems arī vienu no 10 īpašiem rokaspulksteņa Globetimer eksemplāriem, kā arī ceļojumu koferu komplektu. 

Foto: Porsche

Ja par Porsche 911 Turbo S, tad tas ir auto, kam aizmugurē iebūvēts 3,8 litru turbo dzinējs ar 650 zirgspēkiem. Pateicoties pilnpiedziņai, automobilim vajag tikai 2,7 sekundes, lai sasniegtu 100 km/h, savukārt tā maksimālais ātrums ir 330 kilometri stundā. 

Embraer Phenom 300E savukārt ir pirmais biznesa klases lidaparāts, kam ir viena pilota sertifikācija (pilotam vienīgi jābūt ar vismaz 2000 lidojuma stundu pieredzi), tas maksimāli attīsta 988 km/h, var nolidot 3723 kilometrus un pacelties 13,7 kilometru augstumā. Vienas Embraer Phenom 300E vienības cena ir aptuveni 10 miljoni ASV dolāru.

Foto: Porsche
Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu