Covid-19 skartajām skolām pieejama bezmaksas virtuālās klases platforma

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Shutterstock

Covid-19 skartajām izglītības iestādēm ir pieejama bezmaksas virtuālās klases platforma "iLearn",pastāstīja Valsts izglītības satura centrā (VISC).

Saistībā ar Covid-19 uzliesmojumu SIA "iLearn" ir izveidojusi piedāvājumu visām izglītības iestādēm, kuras ir skāris Covid-19 uzliesmojums, nodrošinot bezmaksas "iLearn" virtuālās klases platformu līdz pat gada beigām, lai attālinātās mācības noritētu ērtā, viegli saprotamā e-vidē.

VISC norādīja, ka šajā platformā ir augstas kvalitātes videokonferenču sistēma, kurai var pieslēgties no jebkuras viedierīces vai datora, virtuālā tāfele, kura ļauj iesaistīt skolēnus klases darbā, kopīgot prezentācijas, video un attēlus, kā arī ļauj ātri uzdot jautājumus un saņemt tūlītēju atbildi no visiem skolēniem ar vienu peles klikšķi.

Vienlaikus iespējams ierakstīt sesijas un noskatīties atkārtojumu jebkurā laikā.

Pēc VISC sniegtās informācijas, virtuālās klases pakalpojums visām Covid-19 skartajām mācību iestādēm Latvijā bez maksas būs pieejams līdz 2021.gada 1.janvārim.

Lai pieteiktos, izglītības iestādes vadībai ir nepieciešams sazinieties ar uzņēmumu, rakstot uz "info@ilearn.lv" vai zvanot uz tālruņa numuru 29 000 300.

Kā liecina "Firmas.lv" pieejamie dati, uzņēmums SIA "iLearn" ir reģistrēts šā gada 21.maijā, un tā patiesais labuma guvējs norādīts Rihards Lakstīgals.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu