Neskatoties uz aicinājumu nepulcēties, ļaudis dodas aizdegt svecītes pie Rīgas pils mūra (3)

Papildināts
TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Iedzīvotāji noliek svecītes pie pils mūra
Foto: Iedzīvotāji noliek svecītes pie pils mūra Foto: Jānis Škapars/TVNET

Neskatoties uz aicinājumu nepulcēties, ļaudis dodas aizdegt svecītes pie Rīgas pils mūra, novēroja portāls TVNET.

Policija šogad aicina rūpīgi pārdomāt šāda apmeklējuma nepieciešamību un rūpēties par savu un līdzcilvēku drošību un veselību, ievērot valstī izsludināto ārkārtējo situāciju, kā arī nedoties uz vietām, kur ierasti pulcējas liels skaits cilvēku.

Godinot Latvijas Brīvības cīņas un uzvaru pār Bermonta armiju, Rīgas dome aicina iedzīvotājus šodien savās mājā iedegt sveces, pieminēt valsts brīvības cīņās kritušos kareivjus un klausīties šai dienai veltītos koncertus tiešsaistē, informēja Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļa.

Rīgas dome aicina iedzīvotājus svētkus atzīmēt atbildīgi, ievērojot visas epidemioloģiskās drošības prasības, tādējādi saudzējot savu un līdzcilvēku veselību.

Visus tos, kuri 11.novembra vakarā plānojuši doties pie Rīgas pils mūra, lai tradicionāli aizdegtu svecītes varoņu piemiņai, pašvaldība aicina rūpīgi pārdomāt šāda apmeklējuma nepieciešamību. Tāpat dome aicina rūpīgi izplānot savu apmeklējuma laiku un veidu, lai maksimāli tiktu ievēroti valstī noteiktie ierobežojumi sakarā ar Covid-19 izplatību, kā arī noteikti lietot sejas aizsargmaskas un ievērot distancēšanos.

Foto: Brīvības pieminekļa izgaismošanas mēģinājums

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu