Pieci modes ģēniju likteņi, kas jāzina katram zīmolu cienītājam!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Reuters/Scanpix, Publicitātes

"EGOISTE" publicēja piecus modes ģēniju dzīvesstāstus, kas neatņemami savijas ar viņu personīgā zīmola un impērijas izveidi. Cilvēki ikdienā nenogurstoši iekāro šos zīmolus un, atzīsim, nereti esam gatavi tērēt simtus, lai tikai mums piederētu gabaliņš no šīs modes impērijas. Tāpēc jāzina, kas stāv aiz mūsu iemīļotā zīmola. Kāds ir stāsts tam, ko tu tik cēli nēsā? 

"Hugo Boss" stils un pārliecība mūsdienās aizvien slēpjas izsmalcinātā praktiskumā. Tas savā 96 gadu ilgajā pastāvēšanas vēsturē ir pieredzējis visdažādākos laikus un galvu reibinošus apstākļus. Vēsture ir šā zīmola līdzgaitniece uz katra soļa!

Adi Daslers izveidoja lielāko sporta apģērbu un aprīkojuma ražotāju "adidas". Viņš nomira īsi pirms savas 78. dzimšanas dienas. Cilvēks, kurš gandrīz viens pats no jauna definēja sporta preču nozari un pacēla to etalona līmenī, pēc sevis atstājot plaukstošu uzņēmumu. Neticams stāsts, bet ne neiespējams, jo tādam zīmolam kā "adidas" nekas nav neiespējams!

"Calvin Klein" ir viens no modes vēsturē spēcīgākajiem zīmoliem, dizaina ziņā it kā minimālistisks, ikdienā ierasts un bez avangarda, bet pasaules ietekmē milzīgs un dažās jomās pat neuzvarams aizvien. Kalvins Kleins joprojām ir mīkla. Kā viņš nonāca līdz šiem panākumiem, joprojām ir kaut kas mistisks. Viņš tiek slavēts kā jaunais, tīro līniju Īvs Senlorāns. 

Pateicoties Holivudas slavenību akceptam uz sarkanā paklāja, kā arī pelnītiem apbalvojumiem un milzīgam filantropijas rekordam, tas viss tikai apstiprina - Maikls Korss zina, ko dara, un tas nozīmē dzīvot līdzi laikam un neko nesarežģīt! Kāds ir Korsa veiksmes stāsts? Mūsdienās viņš spēja nopirkt pat zīmolu "Versace"!

Džordžo Armani vienmēr ir sekojis savai pārliecībai. Viņa apģērbs joprojām atrodas grezni neitrālu krāsu paletē, kas apzīmē bagātību un statusu. Mēs nekad neredzēsim Armani valkājošas sievietes spilgtos toņos un kliedzošos rakstos, tāpat kā vīrieti Armani vienmēr izcels īpašas elegances gaismā. Džordžo Armani aizvien diktē to, kas izceļas uz sarkanā paklāja.  Kā tapa impērija, kura aizvien pieder tikai viņam vienam? Stāstām par elegances ģēniju - Džordžo Armani! 

Materiāli tapuši sadarbībā ar t/c SPICE. 

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu