Video Narkomāns Toljati policistiem nozog auto un metas bēgt

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Tīmeklī diezgan plašu ģeogrāfiju īsā laikā paspējis apgūt video no Toljati. Tajā redzams, kā neadekvāts jaunietis Valsts autoinspekcijas darbinieku acu priekšā nozog viņu dienesta automobili un metas bēgt.

Vietējie mediji ziņo, ka incidents notika 14. novembra rītā Avtozavodskas rajonā. Jaunietis izmantoja brīdi, kad policisti kārtoja ar kādu ceļu satiksmes negadījumu saistītās formalitātes, bet savu dienesta VAZ-2115 bija atstājuši neaizslēgtu un ar atslēgām aizdedzē.

Zemāk pievienotajā video, kam apzināti esam noņēmusī skaņu celiņu, redzams, kā jaunietis ielec automašīnā un sāk bēgšanu. Policisti zaļajās vestēs mēģina bēgli panākt, taču no nodoma gandrīz tajā pašā mirklī arī atsakās.

Jaunietis tikmēr strauji uzņem gaitu un attālinās, bet jau vienā no pirmajiem pagriezieniem ir skaidrs, ka tālu viņš netiks, jo auto ir pārāk ātrs un aizslīd taisni pāri ietves apmalei. Bēgšanas turpinājumā auto vēlreiz saslīd, ietriecas bobikā, caur apstādījumiem nonāk uz gājēju celiņa, kur esošie cilvēki veikli pamūk malā, bet nedaudz vēlāk, pēc vēl vienas apmalītes un krūmiem, jaunietis nolēma mašīnu pamest un bēgt kājām, taču tika notverts.

Jau vēlāk noskaidrots, ka jaunietis bija nozadzis policijas auto, būdams narkotisko vielu ietekmē. Par viņa nedarbiem ierosināta krimināllieta un draud reāls cietumsods.

Video oriģināls, kurā ir ļoti, ļoti daudz necenzētas leksikas, skatāms šeit.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu