Autovadītājs zaudē samaņu un ietriecas stāvošā mašīnā (1)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Kārtējais neparastais satiksmes negadījums, kura cēloņi jāmeklē policijai, otrdienas priekšpusdienā notika Kaukāza ielā, Teikā. Tur kāds Toyota automobiļa vadītājs uz līdzenas vietas bez acīm redzama iemesla ietriecās ielas malā novietotā Audi. 

Toyota vadītājs pēc pieredzētā nodots mediķu rokās, bet turpat avārijas vietā raidījuma Degpunktā reportierim izdevās satikt Juriju, kurš ar savu Audi neilgi pirms notikušā bija ieradies būvobjektā, pie kura notika negadījums.

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Jurijs stāsta, ka Toyota braukusi no Palmu ielas Džutas ielas virzienā, kad negaidīti notikusi sadursme. Viņš piesteidzies pie auto un apjautājies, vai viss kārtībā, uz ko Toyota vadītājs atbildējis, ka bija zaudējis samaņu. Pēcāk jau kungs pats izkāpa no auto, apstaigāja notikuma vietu un sagaidīja mediķu ierašanos. 

Kā atklāj Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta pārstāvji, arī pašam šoferim patiesi paveicies, jo negadījumā viņš nav guvis nekādas traumas. Tā kā vīrieti pirms notikušā piemeklējušas pēkšņas veselības problēmas, viņš drošības labad nogādāts tuvākajā ārstniecības iestādē papildu izmeklēšanai.

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Ceļu policisti, kas ieradās fiksēt notikuma apstākļus un sakārtot dokumentus, apstiprina, ka autovadītājs bijis skaidrā prātā, līdz ar to nekāda papildu izmeklēšana, visticamāk, netiks veikta, bet par sasisto braucamrīku remontu nu būs jāparūpējas apdrošinātājiem.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu