Sestdienas horoskops: šodien vari piedzīvot plašu emociju gammu

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops sestdienai, 5. decembris.

AUNS Saskarsmē ar mājiniekiem būsi atklāts un tiešs. Ja atvasītes šāda nostāja priecēs, tad mīļotais no tevis gaidīs nedaudz maigāku, romantiskāku nostāju. Kādam Aunam uzradīsies jauns vaļasprieks.

VĒRSIS Šodien vari piedzīvot plašu emociju gammu. Rīta pusē garastāvoklis nebūs no labākajiem, taču dienas gaitā tas manāmi uzlabosies. Vakarā iespējama neplānota ballīte.

DVĪŅI Lielisks brīdis, lai izbaudītu aktīvu atpūtu, pievērstos veselīgākam dzīvesveidam. Nav izslēgts, lielāku uzmanību veltīsi savam ārējam izskatam. Atradīsies Dvīņi, kuri kardināli mainīs imidžu.

VĒZIS Mēness Lauvā padarīs tevi emocionāli atraisītāku, dzīvespriecīgāku. Ja vēlies, vari iepriecināt sevi, mājiniekus ar kādu kārumu. Dienas izskaņā var mosties romantiskā dzirksts.

LAUVA Lielisks brīdis radošajām iecerēm. Tavs mākslinieciskais gars, aktiera dotības radīs izpausmes arī gluži ikdienišķās situācijās. Uzlabosies kontakts ar jaunāko paaudzi. Vakarā nevajadzētu sēsties pie auto stūres.

JAUNAVA Mēģini uz brīdi piemirst pienākumus, novelt no pleciem ierasto atbildības nastu un ļauties savam vaļaspriekam. Arī otrā pusīte palīdzēs tev noskaņoties brīvdienu gaisotnei.

SVARI Neskatoties uz to, ka parasti tu nopietni pārdomā pieņemtos lēmumus, šobrīd vispirms rīkosies un tikai tad analizēsi, vai tas bija tā vērts. Lieki piebilst, ka šī nav piemērotākā diena lielākiem iepirkumiem.

SKORPIONS Var pamosties tavam raksturam piemītošais spītīgums, principiālā nostāja. Sevišķi spilgti tas izpaudīsies saskarsmē ar mīļoto cilvēku. Būtu pareizi atlikt nopietnu sadzīvisku jautājumu risināšanu.

STRĒLNIEKS Sevī iemiesosi brīvdienu garu, proti, gluži vai izstarosi dzīvesprieku un bezrūpību. Lielisks brīdis, lai kopīgi ar ģimeni dotos pie dabas, nelielā izbraucienā. Komunikācijā ar laulāto būsi ļoti koķetīgs.

MEŽĀZIS Met nopietnību pie malas un atslogo nervu sistēmu. Lai labāk noskaņotos brīvdienām, iemalko glāzi laba vīna vai konjaka. Šim brīdim lieliski piemērotas visu veidu radošās nodarbes.

ŪDENSVĪRS Priecāsies par iespēju kā nākas izgulēties. Šodien labprāt ļausi sev paslinkot, darīt to, ko sirds patiesi tīko. Partneris var izrādīt vēlmi izrunāties, neliedz viņam šo iespēju!

ZIVIS Nevajadzētu ļaut atvasītēm pārāk lielu vaļu. Liec manīt, ka tev ir savas intereses un visa uzmanība netiks veltīta viņām. Varbūt ir vērts padomāt par romantisku divvientulību ar laulāto ārpus mājām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu