"Tet" dividendēs valstij un "Telia Company" izmaksās kopumā 8,2 miljonus eiro (1)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
"Lattelecom" valdes priekšsēdētājs Juris Gulbis piedalās preses konferencē, kurā informē par "Lattelecom" darbību pēc nosaukuma un zīmola maiņas uz "tet".
"Lattelecom" valdes priekšsēdētājs Juris Gulbis piedalās preses konferencē, kurā informē par "Lattelecom" darbību pēc nosaukuma un zīmola maiņas uz "tet". Foto: Edijs Pālens/LETA

Telekomunikāciju uzņēmuma SIA "Tet" dalībnieki nolēmuši dividendēs dalībniekiem izmaksāt 8,2 miljonus eiro, informēja uzņēmumā.

Dalībnieku sapulce piektdien, 4.decembrī, nolēma 4,2 miljonus eiro izmaksāt Latvijas valstij, bet četrus miljonus otram uzņēmuma dalībniekam, telekomunikāciju uzņēmumam "Telia Company".

Kā ziņots, "Tet" grupas konsolidētais apgrozījums pērn bija 227,603 miljoni eiro, kas bija par 7,4% vairāk nekā gadu iepriekš, bet koncerna peļņa saruka par 13,3% un bija 36,202 miljoni eiro.

"Tet" pieder valstij AS "Publisko aktīvu pārvaldītājs "Possessor"" personā (51%) un telekomunikāciju kompānijas "Telia Company" meitasuzņēmumam "Tilts Communications" (49%). "Tet" grupā ir uzņēmumi "Tet", "Citrus Solutions", "T2T", "Data Experts", "Helio Media" un "Baltijas datoru akadēmija". "Tet" pieder 23% SIA "Latvijas mobilais telefons" daļu.

"Tet" dalībnieki piektdien arī nolēma no amata atsaukt uzņēmuma valdes priekšsēdētāju Juri Gulbi.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu