Nepārdomāts manevrs pieviļ sievieti; viņa Nīcgales ielā sasit trīs auto (4)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Скриншот с сюжета Degpunktā

Regulāri satiksmes negadījumi pierāda, ka nogriešanās pa kreisi vai apgriešanās pretējā braukšanas virzienā, kas arī ietver kreiso pagriezienu, ir starp bīstamākajām darbībām uz ceļa. Par to varēja pārliecināties vairāki autovadītāji uz Nīcgales ielas, kur pavisam negaidīti attapās pie bojātu spēkratu stūres. 

Diviem “Toyota” un BMW īpašniekiem ceturtdien pusdienlaikā negadījuma dēļ uz vairāk nekā stundu bija jāuzkavējas Nīcgales ielā, kur iepretim 24.namam viņu spēkratus apskādēja neuzmanīga baltas “Toyota Corolla” vadītāja.

Sieviete, braucot no Augusta Deglava ielas puses, apstājās kreisajā joslā, lai veiktu apgriešanās manevru, bet nepamanīja pretim braucošo auto un par ātru uzsāka kustību.

Šofere šķērsoja pretējo joslu un ieskrēja braucošā BMW spēkratā. Tās vadītājs bija vairāk nekā pārsteigts.

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Viņš raidījumam Degpunktā pauda sašutumu, ka sieviete sākusi pārmest, ka viņš braucis pārāk ātri.

"Es braucu ar atļauto ātrumu – 50 kilometriem stundā. Kreisajā joslā bija baigi daudz mašīnas, bet labajā joslā – nebija. Acīmredzot, viņa gribēja apgriezties vai nogriezties un izskatījās, ka tāda iespēja ir parādījusies, un viņa mēģināja strauji veikt manevru. Tā kā labā josla bija atbrīvojusies, es braucu pa to, taču viņa bija ieciklējusies uz manevra veikšanu. Nezinu, ko viņa domāja. Es braucu un bija tāda sajūta, kā sniegs no skaidrām debesīm pēkšņi uzkrīt," trieciena brīdi atminas BMW vadītājs Gints.

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Sievietes vadītais auto un Ginta BMW nebija vienīgie iesaistītie, jo baltā “Toyota Corolla” aizķēra arī tešo auto – “Toyota Prius”, kas vienā virzienā brauca pirms BMW. 

Pati “Toyota” vadītāja no komentāriem atturējās, tomēr jādomā, ka tieši viņa tiks atzīta par šī negadījuma izraisītāju.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu