Pirmdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops pirmdienai, 14. decembrim.

AUNS Mēness, Saules un Merkura atrašanās Strēlniekā ļaus tev daudz vieglāk īstenot ikdienas pienākumus, izcelties apkārtējo vidū ar savām līdera dotībām, harismu un plašo pieredzi. Vakars solās būt kaislīgs.

VĒRSIS Tu nepārprotami iestāsies par taisnību un darīsi to ļoti aizrautīgi, brīžiem pat fanātiski. Pielūko, lai tavi centieni nesāk atgādināt agresīvu, uzmācīgu manieri, jo tā sniegs vēlamajam absolūti pretēju efektu.

DVĪŅI Ar apskaužamu graciozumu spēsi pielāgoties apstākļiem, lietot savas plašās zināšanas, ievērojamo kontaktu loku. Šis brīdis piemērots, lai veiktu dažāda rakstura pārrunas, kustinātu radošās ieceres.

VĒZIS Labprātāk darbosies nelielā kolektīvā, ļaužu masas padarīs tevi nervozu, neļaus pilnībā koncentrēties tiešajiem pienākumiem. Varbūt aktualizēsies ar ārzemēm, citu valstu sadarbības partneriem saistītais.

LAUVA Nedēļa iesāksies uz gaišas, dzīvespriecīgas nots, neskatoties uz ārējiem apstākļiem. Tu būsi mērķtiecīgs savā rīcībā, vienlaikus saglabāsi draudzīgu, pretimnākošu attieksmi pret līdzgaitniekiem.

JAUNAVA Psiholoģiskā ziņā saspringta diena, kurā pirmkārt nāksies tikt galā ar iekšējām pretrunām, un tikai tad izdosies pievērst savu uzmanību darba lietām. Šis nav piemērots brīdis finansiāliem darījumiem.

SVARI Rīta pusē var pārņemt sajūta, ka visiem darbiem ir sava ēnas puse, gluži, kā maizei garoza. Taču tu būsi apņēmības pilns savest kārtībā profesionālos jautājumus, neskatoties uz sarežģījumiem.

SKORPIONS Pavisam viennozīmīgi domāsi par tālāko izglītību, profesionālo attīstību. Ja dalīsies savās iecerēs ar uzticamākajiem kolēģiem, vari gūt no viņiem patiesi vērtīgus padomus!

STRĒLNIEKS Tev smaidīs veiksme, kas apliecināsies gan darba lietās, gan privātajās gaitās. Iespējams, kāds Strēlnieks pēkšņi nolems sākt jaunas attiecības vai atklās partnerim vēlmi par ģimenes pieaugumu.

MEŽĀZIS Ja nepieciešams, vari sākt jaunus biznesa projektus, meklēt sponsorus, atbalstītājus ieceru īstenošanai. Tavs galvenais ierocis būs pārliecināšanas spējas un līdzšinējie panākumi, profesionālā reputācija.

ŪDENSVĪRS Nesāc šaubīties par sevi! Panākumiem svarīga būs pašpārliecinātība, bezbailīgums un prasme saglabāt nosvērtību saspringtās situācijās. Gūsi pretējā dzimuma simpātijas.

ZIVIS Neapskaužami aktīvs brīdis tiem, kuri strādā valsts iestādēs, ir saistīti ar tieslietām, birokrātiju. Ne reizi vien nāksies likt lietā nestandarta metodes, lai sasniegtu kārotos rezultātus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu