Ziemassvētku dāvanas neviltotam priekam

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Huawei

Dažādās valstīs veiktas aptaujas rāda, ka aizvien vairāk Ziemassvētku svinētāju zem eglītes vēlas atrast tehnoloģiju produktus.

Ziemassvētki ir laiks, kad gribas priecāties kopā ar tuvākajiem cilvēkiem, vērot sajūsmu viņu sejā, no koša dāvanu papīra izsaiņojot sen kārotu dāvanu. Katrs no mums ilgojas pēc kādas lietas, tikai ne visi uzdrošinās to stāstīt. Un aizvien biežāk dziļi vēlmju apcirkņos apslēptās mantas ir dažādi tehnoloģiju produkti.

Ražotāji to labi apzinās, tādēļ cenšas jau rudenī sarūpēt plašu klāstu ar jaunumiem, kuri liek sirdij iepukstēties straujāk. Bērni to nosaukumu ieraksta vēstulē Ziemassvētku vecītim, pieaugušie ilgāk pie kāroto produktu stenda aizkavējas veikalā un vecvecāki kautri par savām vēlmēm ieminas bērniem. Ziemassvētki patiešām ir laiks, kad šos sapņus piepildīt un priecēt ar dāvanām. It īpaši šogad, kad vērienīgas radu un draugu kopā sanākšanas nebūs.

Foto: Huawei

Mūzikai un sarunām

Par šo svētku spilgtāko tendenci solās kļūt bezvadu austiņas. Attālinātais darbs, attālinātās mācības, bieža sazvanīšanās videosaziņas programmās – tā ir ikdiena. Ja mājoklī atrodas vairāki cilvēki, tad austiņas ir ērtākais veids, kā vienam otru netraucēt. Kustīgiem, enerģiskiem mazāko klašu skolēniem un vecvecākiem piemērotākās būs Huawei FreeLace Pro, jo to ieauši ir pasargāti pret pazaudēšanu. Tie ar savienoti ar vadu, ko var uzkārt kaklā. Turklāt nelietošanas laikā ieaušus var sastiprināt ar magnētiem, izveidojot slēgtu loku. Tādējādi pat ejot vai skrienot FreeLace Pro droši turēsies ap kaklu. Pateicoties 3 mikrofonu sistēmai, austiņas nodrošina aktīvu trokšņu slāpēšanu, lai telefona vai videosarunām, kā arī mūzikas atskaņošanai netraucētu apkārtējās skaņas. FreeLace Pro pilnībā izgaisina senos mītus, ka bezvadu austiņas bieži jālādē. To bateriju vienā nomoda cēlienā nemaz nevar iztukšot, jo FreeLace Pro ar vienu uzlādi darbojas līdz 24 stundām. 34 gramus smagās austiņas maksā 119 eiro, bet svētku periodā nopērkamas par 89 eiro.

Huawei FreeLace Pro
Huawei FreeLace Pro Foto: Huawei

Apzinīgākie lietotāji sajūsmināsies par vienu no Huawei šā gada varenākajiem jaunumiem – bezvadu austiņām FreeBuds Pro. Šie mazie ieauši saņēmuši ļoti atzinīgu novērtējumu no tehnoloģiju apskatniekiem, jo ir vieni no pirmajiem pasaulē, kas piedāvā augstvērtīgu aktīvo trokšņu slāpēšanas sistēmu. Līdzīgi kā FreeLace Pro, arī šeit tiek izmantoti divi uz āru un viens uz iekšu vērsts mikrofons, kuri nemitīgi mēra skaņas ap ieaušiem un ar mākslīgā intelekta algoritmu palīdzību pielāgo trokšņu slāpēšanas līmeni. FreeBuds Pro piedāvā četrus atšķirīgas intensitātes režīmus. Spēcīgākais no tiem – Ultra - gandrīz pilnībā izslēdz apkārtējās skaņas, savukārt Awareness veic tieši pretējo – pastiprina tās, lai varat dzirdēt uz ielas notiekošo un sarunāties ar sastaptu cilvēku, neizņemot ieaušus no ausīm. Ar vienu uzlādi austiņas darbojas ap 4 stundām, bet ar glītā futrāļa palīdzību lietošanas laiks «izstiepjas» līdz 30 stundām. Svētku periodā FreeBuds Pro austiņu cena no 199 eiro samazināta uz 169 eiro.

Huawei FreeBuds Pro
Huawei FreeBuds Pro Foto: Huawei

Digitālais pašsajūtas asistents

Kad veselības sargāšana kļuvusi par ļoti svarīgu ikdienas sastāvdaļu, pieaug to rīku loma, kas spēj uzraudzīt organisma stāvokli. Tādēļ pulsu un skābekļa līmeni asinīs mērīt spējīga ierīce iepriecinās ikvienu atbildīgu cilvēku. Vēl jo vairāk, ja tā būs Huawei šā brīža labākais viedpulkstenis Watch GT 2 Pro. Šī biznesa klases pulksteņa korpuss izgatavots no izturīgā titāna, un tā ekrānu klāj pret skrāpējumiem drošs safīra stikls. Elegantais Watch GT2 Pro ne vien mēra visus svarīgākos fizisko aktivitāšu parametrus un veselības rādītājus, bet arī atpazīst 100 dažādus sporta veidus. Iebūvētais skaļrunis un mikrofons ļauj atbildēt uz zvaniem un runāt tieši caur pulksteni. Var arī piezvanīt kontaktpersonām. Pie tam pulkstenis ar vienu uzlādi kalpo līdz divām nedēļām. Svētku laikā Watch GT2 Pro nopērkams par 249 eiro jeb tikai 10,38 eiro mēnesī, izvēloties 24 mēnešu nomaksu. Tas ir par 50 eiro lētāk nekā parasti.

Huawei Watch GT2 Pro
Huawei Watch GT2 Pro Foto: Huawei

Līdzīgas iespējas, taču krietni lētāk, var iegūt, izvēloties Huawei pirmo viedās aproces un viedpulksteņa krustojumu Watch Fit. Tas ir viegls un ērts kā aproce, taču ar plašu, krāsainu un spilgtu AMOLED tehnoloģijas ekrānu. Pateicoties displejam, Watch Fit spēj attēlot vairāk nekā vidusmēra aproce. Ierīce mēra nostaigātos soļus, pulsu, stresa līmeni, miega kvalitāti, skābekļa piesātinājumu asinīs un citus parametrus, kā arī seko līdzi menstruālajam ciklam. Turklāt tā kalpo par personīgo treneri, piedāvājot 12 treniņa programmas ar animētām pamācībām, atpazīst 96 sporta veidus un ar regulāriem atgādinājumiem mudina vairāk kustēties. Watch Fit, kas ar vienu uzlādi kalpo līdz 10 dienām, nopērkama par 119 eiro.

Huawei Watch Fit
Huawei Watch Fit Foto: Huawei

Darbam, mācībām un izklaidei

Nav pat vērts stāstīt, cik lielā mērā patlaban jauniešiem var palīdzēt labs klēpjdators vai planšete. Bez tiem mācību process kā skolā, tā universitātē nebūs pilnvērtīgs. Arī pieaugušo vidū ļoti populāras kļūst dažādas attālināto lekciju un jaunu zināšanu iegūšanas formas. Tādēļ ikvienam zinātkārajam noderēs Huawei MatePad Pro planšetdators ar 10,8 collu ekrānu, kas sver tikai 460 gramus. Izmantojot Huawei Share tehnoloģiju, to var viegli savienot ar viedtelefonu un kopēt saturu no vienas ierīces uz otru, vienkārši ekrānā ar pirkstu aizvelkot attiecīgo mapi uz vajadzīgo logu. Vēl vairāk iespēju sniedz atsevišķi nopērkamā magnētiskā tastatūra un digitālais zīmulis, būtībā ļaujot 550 eiro vērtajam MatePad Pro aizstāt klēpjdatoru.

MatePad sērijā ir arī krietni lētāki modeļi kā T8, M5 lite un T3.

Huawei MatePad Pro
Huawei MatePad Pro Foto: Huawei

Varbūt jaunu telefonu?

Skolēni uz šo jautājumu vienmēr atbildēs apstiprinoši. Un noteikti priecāsies par jauniešiem paredzēto P smart 2021. Tas ne vien ļaus ar augstu paceltu galvu iesoļot nākamajā gadā, bet arī palīdzēs piepildīt sociālo tīklu galerijas ar kvalitatīviem attēliem. Tālrunis aprīkots ar 48 megapikseļu četrkāršu kameru sistēmu un šādas klases ierīcēm netipiski ietilpīgu 5000 miliampērstundu akumulatoru. Aktīvie lietotāji noteikti būs patīkami pārsteigti par 229 eiro vērtās ierīces ilgo darbības laiku ar vienu uzlādi.

Huawei P smart 2021
Huawei P smart 2021 Foto: Huawei

Iespējams, arī dzīvesbiedram vajadzīgs jauns uzticamais pavadonis. Ļoti dāsna dāvana, kas noteikti tiks atbilstoši novērtēta, ir Huawei šā gada labākais modelis P40 Pro. Tālrunis ar inovatīvu, četrās malās «pāri plūstošu» ekrānu un iespaidīgu četrkāršu kameru sistēmu, kuras centrā ir 50 megapikseļu attēla sensors. P40 Pro piedāvā 50x tālummaiņu un filmē 4K izšķirtspējas video. P sērija tradicionāli izceļas ar elpu aizraujošiem nakts attēliem un stabilizācijas sistēmu, kā arī spēj uzņemt palēninātus video ar 7680 kadriem sekundē – to nevar neviens cits mūsu tirgū nopērkamais telefons. 999 eiro cenu sadalot uz 24 mēnešiem, maksājums būs nepilni 42 eiro.

Huawei P40 Pro
Huawei P40 Pro Foto: Huawei
Raksts tapis sadarbībā ar Huawei Latvija.
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu