"Bolt" izdevies piesaistīt 150 miljonu eiro lielas investīcijas

TVNET | FINANCENET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Bolt

Kompānija “Bolt” savā vēsturē lielākajā investīciju raundā piesaistījusi 150 miljonus eiro, trešdien paziņojuši uzņēmuma pārstāvji.

Pateicoties investīciju raundam, ko vada “D1 Capital Partners” un kurā piedalās arī “Darsana Capital Partners”, uzņēmums plāno attīstīt savu pakalpojumu drošību un turpināt paplašināt platformas pakalpojumus. Tiek norādīts, ka kompānija vēlas attīstīt pakalpojumus taksometru jomā, ēdiena piegādē un vieglā transporta īrē Eiropā un Āfrikā, vēsta “Bolt”.

“Bolt” līdzdibinātājs Markus Villigs norādīja, ka pēdējā gada laikā kompānijas klientu skaits pieaudzis teju divkārt, un kompānija sniedz savus pakalpojumus daudzās pilsētās pasaulē.

Pašlaik “Bolt” ir reģistrēti 50 miljoni lietotāju 200 pilsētās 40 pasaules valstīs. Nākamgad “Bolt” plāno paplašināt elektroskrejriteņu pakalpojumus vismaz 100 Eiropas pilsētās, tajās nodrošinot pakalpojumu ar 130 000 elektriskajiem skrejriteņiem un velosipēdiem. Tāpat “Bolt Food” pakalpojums pieejams 33 pilsētās kopumā 16 valstīs.

“D1 Capital Partners” ir globāla investīciju sabiedrība, kas darbojas privātajos un publiskajos tirgos. 2018. gadā dibinātā D1 darbojas ar investīcijām globālajos interneta, tehnoloģiju, telekomunikāciju, mediju, patēriņa sektora, veselības aprūpes, finanšu, rūpniecības un nekustamā īpašuma jomās.

Savukārt “Darsana Capital Partners” ir dibināta 2014. gadā, kas globālā līmenī koncentrējas uz ilgtermiņa investīcijām privātajā un biržas biznesā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu