Zeps: Jautājums par Rīgas ostas pārvaldnieka darba izvērtējumu ir dienaskārtībā (4)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Rīgas brīvostas valdes priekšsēdētājs Viesturs Zeps piedalās svinīgajā pasākumā, kurā iepazīstina ar jauno SANY konteinerceltni un Baltijā modernāko konteineru apstrādes loģistikas sistēmu Baltijas konteineru terminālā.
Rīgas brīvostas valdes priekšsēdētājs Viesturs Zeps piedalās svinīgajā pasākumā, kurā iepazīstina ar jauno SANY konteinerceltni un Baltijā modernāko konteineru apstrādes loģistikas sistēmu Baltijas konteineru terminālā. Foto: Edijs Pālens/LETA

Rīgas brīvostas pārvaldnieka Anša Zeltiņa darba izvērtējums ir Rīgas brīvostas valdes darba kārtībā, sacīja Rīgas brīvostas valdes priekšsēdētājs Viesturs Zeps (LA).

Viņš pauda, ka Zeltiņš no valdes puses saņēmis vairākus aizrādījumus, tostarp par neievērotiem valdes lēmumiem un nepietiekamu lēmumu apspriešanu ar brīvostas valdi.

Tāpat Zeps akcentēja, ka valdi ne vienmēr apmierina veids, kādā pašlaik tiek plānotas un izlietotas investīcijas - pirms finansējuma izlietošanas nenotiek pienācīgas apspriedes ar valdi.

Zeps atklāja, ka

Zeltiņa darbība pārvaldnieka amatā tiks rūpīgi izvērtēta janvārī, kad brīvostas valde pieņems lēmumu, kā turpināt sadarbību ar Zeltiņu.

Vienlaikus Zeps uzsvēra, ka nevēlas šo jautājumu politizēt.

Zeltiņš darbu brīvostas pārvaldes pārvaldnieka amatā sāka 2017.gadā, nomainot Leonīdu Loginovu, kurš par brīvostas pārvaldnieku strādāja kopš 1998.gada.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu